Love Academy, Mail&Female

Workshop met de kleren aan.
Door sekscoach Cora Emens

  “Essentiële weetjes en geheimen over het vrouwelijk orgasme en de vrouwelijke seksualiteit”.
Iemand ánders vingeren is wat je noemt een uitdaging. Voor jezelf weet je meestal wel wat lekker is en ook dat dit erg kan afhangen van je omstandigheden en stemming. Je kunt ook stellen dat vingeren lastiger is dan aftrekken. Maar ook vingeren kan je leren en meer te weten komen over jezelf (als je een vrouw bent). In onze workshop leer je veel over Oosterse liefdestechnieken (Yoni massage) en de vrouwelijke anatomie. Je krijgt inzage in emoties die samenhangen met de vrouwelijke geslachtsorganen (het vrouw zijn) die maken dat een vrouw verrassend kan reageren.

• Anatomie van de Yoni: het vrouwelijk geslacht
• Het plezier van geven & ontvangen.
• Tantrische massage technieken.
• G-spot en baarmoedermond orgasmen.
• Aanwakkeren van vrouwelijke seksuele energie, voor een genotzalig (seks)leven.

Voor wie?
De workshop is open voor iedereen, van bezitter tot aanbidder! Je kunt solo naar de workshop komen om te leren hoe je iemand een yoni massage geeft, of hoe je een yoni massage ontvangt. Je kunt ook samen met je partner de workshop volgen. Deze inspirerende workshop leert je hoe je spelenderwijs meer kan ontdekken over de seksualiteit van de vrouw en haar genot. Spannender wordt het niet:) we houden de kleren gewoon aan. In een ontspannen sfeer openen we de ruimte om te praten over seks, de yoni, en natuurlijk leren we de heerlijke massage technieken!

Schrijf je HIER in.

Leave a Comment