Ik had mijn zinnen gezet op een heerlijke vakantie deze zomer. Jij ook?
Ik ben echter niet op vakantie. Jij ook niet? Of blijven jullie in Nederland? Ga je genieten van je vrije tijd? Met plezier je zinnen verzetten? Van werk naar spelen, genieten, ontstressen, opladen….

Vakantie tijd, vrije tijd. Tijd om te vrijen…met jezelf….met je partner. Een tijd om te genieten, je op te laden aan de natuur, vooral ook je eigen natuur, je zinnen. Hoe goed ken jij jezelf? Hoe goed kennen jullie elkaar?

Waar word jij blij en sappig van, wat zet jouw hart in vuur en vlam? Wat zijn jouw lekkere plekjes? En weet je dat ook te communiceren?

Er is zoveel te ontdekken, je hele leven lang, want niets blijft altijd hetzelfde, ook de manier waarop je seks hebt en intimiteit beleeft niet. Je kunt dus blijven leren en met je tijd meegaan en jezelf of elkaar herontdekken.

Dit is het ideale moment om tijdens je vakantie een afspraak te maken voor coaching of een korte privé workshop in bijvoorbeeld erotische massage, orale seks of het vinden en leren stimuleren van de G-spot bij elkaar. Kijk eens bij mijn aanbod of misschien is er iets anders wat je wil leren. Ik ben flexibel.

Laat het jaar 2020 een jaar zijn van persoonlijke groei. Je bent welkom om een afspraak te maken.

Leave a Comment