Sekscoach Cora Emens heeft zelf met haar 64 jaren de overgang al achter de rug en heeft een schat aan wijsheid en ervaring te delen. Met haar coaching, tips en oefeningen is er alle reden om de overgang te vieren.

Integendeel, het is een overgang naar een fase van “Wijze Vrouw”, waarin hormonen niet langer je leven bepalen. Wat een rust en wijsheid levert dat op. Dat betekent echter niet dat je niet meer sexy zou zijn.

We hebben er allemaal wel eens over gehoord en het vervolgens weer snel opgeborgen in de verste uithoeken van ons bewustzijn. Het liefst hebben we er niets mee te maken. Over de overgang of menopauze praat je niet. Niet met je vriendinnen en al zeker niet met je man of op je werk.

Gelukkig doet sekscoach Cora Emens dat wel en schroomt zij niet om het beestje bij de naam te noemen en de bijbehorende veranderingen bespreekbaar te maken en wat nog veel belangrijker is te aanvaarden en met veel vertrouwen een nieuwe levensfase tegemoet te gaan.

Individueel
Groepsessie van 90 minuten.
Minimaal 6 vrouwen op een zelf te regelen locatie.

Je hoeft niet al in de Overgang te zijn.

Bereid je voor, het begint veel eerder dan je denkt!

 Wil jij ook sappig en lekker in je vel blijven?

Aantrekkelijk en in je vrouwelijke kracht?

Met pretoogjes door het leven gaan?

Nog steeds van seks genieten?

Een mooie stralende huid?

Controle houden over je blaas?

Genieten van de power van de “Wijze Vrouw”?

Dit klinkt allemaal prachtig, maar hoe doe je dat dan?

Met  “Sexy4life de Overgang” groepscoaching geeft sekscoach Cora Emens meer inzicht in de veranderingen door de overgang en hoe je daar mee om kunt gaan aan de hand een Power Point presentatie. En is ook er gelegenheid tot het stellen van vragen. Maar we blijven niet zitten, we gaan ook aan de slag met oefeningen die jij thuis dagelijks kunt doen om je seksuele gevoelens aan te wakkeren en jezelf sappig en gezond te houden.