Het gebeurt helaas regelmatig dat mannen in hun enthousiasme een afspraak maken met mij voor coaching of een massage en dan vervolgens op het laatste moment afzeggen of helemaal niet op komen dagen omdat het niet mag van hun vrouw.
Nu stel ik het zeer op prijs als partners dit soort coachings afspraken met elkaar bespreken, er zijn immers ook parners die dit stiekum doen. En dat is zowiezo nooit goed voor je relatie.

Dus petje af als je het bespreekt, dat vergt moed in veel gevallen. [Doe dit echter voordat je een afspraak maakt a.u.b., dat scheelt mij een hoop tijd].
Helaas hebben veel vrouwen het idee dat jij als man alleen voor jouw eigen plezier een afspraak maakt en ziet men dit als een vorm van vreemdgaan. Het is best pijnlijk  om je enthousiasme getemperd te zien door achterdocht. Hoe overtuig je haar nu dat jullie er beiden van gaan profiteren als zij beslist niet mee wil of een partner afspraak niet noodzakelijk vindt?
Laat ik je een handje helpen en laat haar het volgende lezen:

Voor die vrouw die het niet vertrouwt….

Ik kan me jouw ongerustheid indenken. Jouw man wil iets leren en ervaren op het gebied van seks bij een sekscoach en dat zonder jou. Wat doe ik dan precies met hem?

Laat me één ding duidelijk voorop stellen:
Jouw man komt hier niet voor zichzelf alleen. De meeste mannen willen een betere minnaar worden. Ik coach jouw man om [nog] beter in bed te worden. Dat doe ik door naar hem te luisteren, zijn vragen te beantwoorden, intimiteits- en seksuële technieken te demonstreren, oefeningen aan te leren met huiswerk en/of massages. Tijdens een erotische massage is jouw man altijd de ontvanger en leer ik hem anders met zijn seksuële energie omgaan, waardoor hij meer zelfvertrouwen krijgt, meer energie en hij langer zichzelf en jou kan laten genieten.

In geen enkel geval verleid ik jouw man of laat me verleiden tot het hebben van seks met mij.

Als je het nog steeds niet vertrouwt, maak dan samen een afspraak, of doe samen een video intake zodat je face-to-face kunt invoelen of je jouw man aan mij toevertrouwt. Jullie zijn altijd samen welkom en jij als vrouw ook alleen. Ik nodig je hierbij uit om eens door mijn website te bladeren.

Met Harte groet,
Cora

Leave a Comment