Een innerlijke reis vanuit de bron: jouw seksuele energie!

Met sekscoach Cora Emens

Wat is TEM?

TEM is een vorm van algehele erotische lichaamsmassage die onder meer door middel van het stimuleren van Taoistische drukpunten op het lichaam en de geslachstorganen, seksuele energie door het lichaam verspreidt en deze opslaat. Beleef seks in een geheel andere staat van opwinding. Met meer ruimte voor voelen en om je seksuele zelf  beter te  leren kennen. Ruimte ook om je bewust te worden van je [seksuele] identiteit en je verbinding met het AL [God, Godin, Kosmos, Christus, Boedha, Nirwana, extase ,spiritualiteit of hoe je het ook maar wil noemen].

Een TEM laadt je op.  Bovenal is het heerlijk en bevordert het de algehele gezondheid. Na een TEM ben je energiek of juist heerlijk relaxed, creatief , geïnspireerd en kun je de wereld weer aan.

praktijk sekscoach Cora Emens

Voor mannen is de eerste ervaring met TEM te vergelijken met de aller eerste zaadlozing. Een gevoel om nooit meer te vergeten. Het leert je tevens om controle te krijgen over je zaadlozing en lange tijd in een staat van opwinding te verkeren.

Voor vrouwen is deze massage van o.a. de Yoni heerlijk ontspannend en opwindend tegelijkertijd. Eindelijk tijd voor de vrouw zonder de dwingende behoefte van je partner om snel seks te hebben.  Lees meer over mijn TEM voor vrouwen in Cosmopolitan. Dit kan ook toegepast worden voor De-armouring the Vagina, een nieuwe term om oude blokkades in de vagina weg te masseren en los te laten.

Mogelijke effecten van een Toistische Erotische Massage massage:

  • Meer energie in het hele lichaam

  • Oplossen van chronische ongemakken

  • Verhoogt het seksuele gevoel en het orgastische potentieel

  • Lost blokkades op

  • Stimuleert de energie van het hart

  • Verhoogt het potentieel voor een Totaal Lichaams orgasme ofwel vallei orgasme.

  • Geeft controle over de zaadlozing

  • Verhoogt de connectie tussen seksualiteit en spiritualiteit

De massage vindt plaats in een goed geventileerde ruimte.
Ik vraag je hier te douchen zowel voor als na de massage.

In verband met Corona moet ik me houden aan de volgende maatregelen :

Van te voren is er communicatie over de intake aangaande Corona. Blijf thuis als je klachten hebt zoals : neusverkoudheid, loopneus, keelpijn , lichte hoest of verhoging. Natuurlijk is een onderdeel van de corona maatregelen bij een massage dat ik zelf ook klachtenvrij ben.

Een stukje geschiedenis.
Ik was zo’n 25 jaar geleden samen met Annie Spinkle PhD de eerste vrouw op wie TEM werd uitgetest.
TEM was in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen door Joseph Kramer PhD.
Het bleek ook uiterst aangenaam en effectief voor vrouwen.
Annie Sprinkle PhD heeft vervolgens TEM voor vrouwen verder ontwikkeld. En samen hebben zij TEM nog verder uitgewerkt. Nu zijn er workshops over heel de wereld.
Ik heb hierin met de initiators workshops in Nederland georganiseerd en gegeven en ben ze vervolgens zelf aan gaan bieden, zowel aan particulieren als aan Tantra-en intimiteitsopleidingen.

Kies voor kwaliteit.
Er zijn ondertussen heel wat mensen hiermee aan de slag gegaan. Dat is uiteraard een goede zaak. Pas echter op voor mensen die dit alleen maar doen om er snel rijk mee te worden en eigenlijk niet weten wat zij doen of misbruik maken van  de client. Dit komt nogal vaak voor helaas.

Vragen? Zie FAQ op de Home pagina.

Reactie van cliënt na TEM:
Hoi Cora,
Even een berichtje hoe ik de TEM van afgelopen week heb ervaren.
Tijdens de sessie was het al heel fijn.
Nieuwe dingen gevoeld, doordat je het “vuur aan de schenen ging leggen”
En de totale lichaamspiekervaring gewoon Divine.
Besefte gelijk dat er nog veel meer potentieel in het lichaam zit.
Maar ja je moet wel weten hoe! De dagen erna heel fijn gevoeld.
Niet de gebruikelijke zware moeheid.
Dus het maakt wel uit met wie ik “werk” en de mate van het volmaken van een cyclus. En hoe het “energiemamagement” is
In de meeste workshops en sessies is dat meestal niet compleet. Kan vaak ook niet anders.
Dus lekker het volle gevoel laten kabbelen. 

Reactie van een mannelijke cliënt na een TEM:
Nog hartelijk bedankt voor je massage van vorige week donderdag.
Deze heeft me heel goed gedaan. En ook mijn klachten (CPPS) waren weer een
stukje minder. Hartelijk bedankt!

Reactie van een vrouw na een de-armouring Yoni massage:
Allereerst superbedankt voor je fijne en veilige massage. Het was heel helend!!Toen ik van je huis naar de bus liep, ontspande de spier waaraan je had gewerkt, wat heel bijzonder was. Ik voelde vannacht in mijn slaap dat ie terug wilde in zijn kramp, maar met wat aandacht heb ik hem redelijk ontspannen kunnen houden. Ik ben zo blij dat ik nu weet aan welke spier ik moet gaan werken, want ik had geen flauw benul en was de wanhoop nabij. Ontzettend bedankt voor al je tips en de audio coaching. Wat een fantastisch hulpmiddel! Mijn vriend vond dat ik glom en vroeg of ik een rebirth had gehad. Een mooie bevestiging. Ik zag het zelf ook in de spiegel.

Reactie van een ervaren [Tantra] masseur na het ontvangen van een TEM:
Ik wil je nog een keer bedanken voor de mooie ontmoeting van gisteren. Je hebt een mooie kwaliteit van aanraken en aanwezig zijn. Heel liefdevol. .respectvol. .en vertrouwd. Dank je.

Reactie van vrouw na combi coaching en ontvangen TEM:
Dank je wel. Het was zooo fijn! Echt. Het blijft maar golven. Er is essentie aangeraakt, het hart. Dat mijn hart van binnenuit geraakt is. Ik begrijp nu pas dat genomen worden (dat woord kwam steeds in mij op na gisteren) alles te maken heeft met overgave. Dat ze niet op zichzelf staan. Het lijkt zo voor de hand liggend, maar voor mij is dat een openbaring. Dank!

Reactie van koppel na coaching in het leren geven en ontvangen van een TEM:
Bedankt voor de coaching van gisteren, wij hebben er beide erg van genoten en nog belangrijker veel van geleerd. We hebben ons  zelf echt op ons gemak gevoeld.

Reactie van cliënte na het leren ontvangen en geven van een TEM [Taoist Erotische Massage]:
Cora heeft me op een warme, persoonlijke en heldere manier uitgelegd hoe een massage in zijn werk gaat. Ik voelde me meteen op mijn gemak omdat ze zo makkelijk en open sprak over de hele massage. Op die manier werd zelfs het heel intieme heel gewoon en open. Bevrijdend vond ik dat. De massage zelf was goddelijk! Cora is in staat om helemaal in te tunen op mijn lichaam en deed wat nodig was om energie bij me op te wekken en door mijn lichaam te verspreiden. Na afloop voelde ik me gevoed, rijk en ruim…Dank!

Reactie van en cliente na het ontvangen van een TEM:
“nogmaals dank je wel voor de heerlijke behandeling die je me gaf. Mijn lichaam slaakte een zucht van verlichting en ik ook
Tot een volgende keer”

Taoïstische erotische massage [TEM] om nooit te vergeten:
Hai lieve cora
Een aantal jaren geleden heb ik bij jou mijn eerste echte tantrische ervaring mogen hebben met een voor mij (ik was toen een jaar of 50) ongekend explosief lichaamsorgasme .(zonder zaadlozing dus),..ik wist toen niet eens dat het bestond, ha,ha.(ik kreeg een oncontroleerbare lach/giechelbui daarna,ha,ha,…heb ik nog steeds als ik gewoon klaar kom,lol)
Daarna ben ik nog een aantal keren terug geweest bij je, met een groeiend resultaat,..steeds meer poortjes gingen open.

Reactie van een mannelijke cliënt na het ontvangen van een TEM:
Hallo Cora, Alles goed, ik wilde je nog even bedanken voor de massage van vorige week maandag/
Het was een speciale ervaring en heel kort samengevat heb ik mij de hele dag nog energiek gevoeld op een normale manier dan normaal.
Groet, R