Leer de fijne kneepjes om je [gelegenheids] partner te verwennen, te vervoeren tot ongekende hoogtes met deze Taoistische Erotische Massage (TEM) Playshop met sekscoach Cora Emens

Wat leer je:

Elkaar een sensuele massage te geven die het hart opent.
Hoe je seksuele energie met je ademhaling te regelen.
Specifieke handgrepen voor het opwekken van seksuëee energie.
Genitale reflexologie, de verbinding tussen de organen en specifieke punten op de Penis en op en in de  Yoni.
Taoistsiche drukpunt technieken op de Penis en de Yoni.
De-armoring de Yoni
Hoe seksuëee energie op te wekken, te circuleren en op te slaan.
Vuur ademhaling.
De Big draw.
Technieken voor het bereiken van een totaal lichaams orgasme ofwel vallei orgasme.
Technieken voor het onder controle krijgen van de zaadlozing.
De verbinding tussen seksualiteit en spiritualiteit ervaren.

Wat is een TEM?

TEM is een vorm van algehele erotische lichaamsmassage die onder meer door middel van het stimuleren van Taoistische drukpunten op het lichaam en de geslachstorganen, seksuele energie door het lichaam verspreidt en deze opslaat. Beleef seks in een geheel andere staat van opwinding. Met meer ruimte voor voelen en om je seksuele zelf beter te leren kennen. Ruimte ook om je bewust te worden van je [seksuele] identiteit en je verbinding met het AL [God, Godin, Kosmos, Christus, Budha, Nirwana, extase ,spiritualiteit of hoe je het ook maar wil noemen].

Een TEM laadt je op. Bovenal is het heerlijk en bevordert het de algehele gezondheid. Na een TEM ben je energiek of juist heerlijk relaxed, creatief , geïnspireerd en kun je de wereld weer aan.

Voor mannen is de eerste ervaring met TEM te vergelijken met de aller eerste zaadlozing. Een gevoel om nooit meer te vergeten. Het leert je tevens om controle te krijgen over je zaadlozing en lange tijd in een staat van opwinding te verkeren.

Voor vrouwen is deze Yoni massage heerlijk ontspannend en opwindend tegelijkertijd. Eindelijk tijd voor de vrouw zonder de dwingende behoefte van je partner om snel seks te hebben. Dit kan ook toegepast worden voor Dearmoring the Vagina, een nieuwe term om oude blokkades in de vagina weg te masseren en los te laten. In combinatie met een TEM is dit zeer ontspannend en tegelijk wordt er zo de ruimte gecreëerd om veel erotische energie te kunnen bevatten, circuleren en opslaan.

Yoni massage bij “Spuiten&Slikken” BNN

Cora geeft Helene een Yoni massage.
Bekijk de aflevering. De Yoni massage zit tegen het eind.

Geschiedenis van TEM.

Sekscoach Cora Emens was zo’n 30 jaar geleden samen met Annie Spinkle PhD de eerste vrouw op wie TEM werd uitgetest.
TEM was in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen door Joseph Kramer PhD.
Het bleek ook uiterst aangenaam en effectief voor vrouwen.
Annie Sprinkle PhD heeft vervolgens TEM voor vrouwen verder ontwikkeld. En samen hebben zij TEM nog verder uitgewerkt. Nu zijn er workshops over heel de wereld.
Cora Emens heeft met de initiators workshops TEM in Nederland georganiseerd en gegeven en vervolgens is zij ze zelf aan gaan bieden, zowel aan particulieren als aan Tantra-en intimiteitsopleidingen.

Ervaring met massage niet noodzakelijk! Er wordt grotendeels intuitief gemasseerd.

Sekscoach Cora Emens was met een zeer beknopte uitleg over de Taoïstsiche Erotische  Massage handgrepen bij de Sex Academy op TV.

Perhaps based on a true story…
Een cliënte stuurde mij haar verhaal over de ervaring die zij had tijdens de Taoistische Erotische Massage Playshop met haar vriend. Klik hier om te lezen, in het Engels.

Reactie van stel dat TEM kwam leren.
We reden met een fijn gevoel naar huis, ook enigszins verward. Hoe kan iets zo intiems toch zo vanzelfsprekend gedeeld worden met jou? Allebei vonden we dat je het met veel respect en liefdevol deed, voelden ons gezien (en gevoeld!) zoals we zijn. X had het, zijn eigen woorden, ‘helemaal door’. Hij had volledige controle over zich zelf en was tegelijk helemaal vrij en genoot met volle teugen. Ook ik voelde me helemaal vrij om me echt te laten gaan. Zo kon ik klaarkomen met hem in me zonder dat hij klaarkwam. Wauw, dat is echt nog nooit gelukt en het was zo ontzettend mooi en lekker dat ik erna gewoon van moest huilen..
We hebben ons tot 3 uur helemaal laten gaan, steeds opnieuw beginnen, even pauze voor een drankje, de cd weer aan, blokjes hout erbij enz. ook dat is helemaal nieuw. Eerder zou daarmee de sfeer verstoord zijn en de drempel te hoog om verder te gaan.
De dagen erna hebben we nog heel veel plezier gehad van het nagenieten. X voelde zich energiek en verlicht met onderstromende rust. En allebei heel erg bevrijd!
Dat we dit na 25 jaar mogen ervaren en meemaken voelt als een groot geschenk. Helemaal als ik bedenk waar we vandaan komen.
Dank je wel Cora! Je hebt ons de goede weg gewezen, dat is zeker!