Je seksleven is het investeren waard!

Nu ook sekscoach sessies in het weekend mogelijk tegen dezelfde tarieven.

Schroom niet om me iets te vragen. Niets is mij te gek. Veel workshops zijn ook privé mogelijk, voor jou alleen of samen met een partner. en worden gegeven door sekscoach Cora Emens.

Als je twijfelt, maak dan eerst een  intake afspraak voor Video bellen of lees eens  de Lovende woorden van cliënten die je voor gingen.

Sessies duren  gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Tarieven:

[contant betalen of ter plekke met je mobiel, faktuur op aanvraag mogelijk].

Coachingsgesprek of korte workshop met advies en oefeningen 155,- Euro voor 90 minuten.  Elk half uur extra 45, – Euro.

Video bellen intake van 10 minuten 5,- Euro, dit bedrag krijg je terug bij je eerste bezoek.

Video bellen coaching  50,- Euro eerste half uur. 45,- Euro per half uur extra . Maak je meteen een afspraak voor één uur: 90,- Euro

Playshops en massages: zie de desbetreffende links.

Inbegrepen bij de coaching is een uitgebreid verslag van het gegeven advies, huiswerk in de vorm van oefeningen, mailwisseling en feedback.

Maak een afspraak:

  1. Bellen: 06-24417801 . Je kunt mij alleen met nummerherkenning bellen. Ik bel je terug.
  2. Mailen:     sekscoach at gmail.com
  3. Voor het maken van een afspraak kun je eventueel video chatten met mij. [via skype, whatsapp of messenger] Dit kan als intake van 10 minuten om te kijken of je bij mij aan het juiste adres bent. Dit bedrag moet van te voren gestort worden op mijn bankrekening.  Tijdens een intake of een korte videochat   geef ik nog geen advies of tips! Maak je een afspraak dan krijg je ook dat bedrag terug bij het afrekenen van de coaching.

Individuële sekscoaching vindt plaats na een persoonlijke afspraak.
Tijdens de voorbereidingen voor de afspraak zijn de tijdsduur en de prijs overeengekomen. Het verschuldigde bedrag wordt meteen na afloop contant betaald of ter plekke overgemaakt.
Bij verhindering dienen afspraken tenminste 24 uur van te voren worden afgezegd of bij ziekte of ongeval binnen een redelijke termijn. Bij geen of te late afzegging wordt een rekening gestuurd met het volledige bedrag dat was afgesproken voor de sessie, welke binnen veertien [14] dagen voldaan moet worden.

Sekscoaching aan groepen in de vorm van workshops en lezingen dienen na afloop direct contant te worden betaald of binnen veertien [14] dagen na ontvangst van een factuur van Coshida Multi Media.
Coshida Multi Media, noch Cora Emens in persoon stelt zich aansprakelijk voor geleden schade, materieel of immaterieel door fouten die gemaakt worden bij het opvolgen van de adviezen die Cora Emens geeft.
Er wordt uitgegaan van de eigen verantwoordelijkheid, gezond verstand en een positieve instelling ten opzichte van het coachingsproces.
Bij zware lichamelijke klachten is overleg met een arts gewenst.
Bij medewerking aan producties voor derden, zoals TV, radio, parties en dergelijke wordt vooraf schriftelijk vastgelegd onder welke condities de medewerking plaatsvindt en wat de vergoeding is.
Betaling direct na afloop contant of binnen veertien [14] dagen na ontvangst van een factuur van Coshida Multi Media.

Heb je vragen over mijn sekscoaching, kijk dan a.u.b. eerst even bij FAQ’s. Misschien vind je daar het antwoord al.