Een sekscoach is er voor iedereen, van welke leeftijd dan ook die kennis en ervaring uit wil breiden op het vlak van seksualiteit, intimiteit en spiritualteit.


Ik geef sekscoaching aan mannen, vrouwen, koppels en groepen, opleidingen op evenementen etc

sekscoach cora emens


Zie de desbetreffende links op deze site.

Zit er standaard niets bij voor je of wil je liever iets privé volgen in plaats van in een groep, mail me gerust. Veel groeps playshops zijn ook privé te boeken voor jou alleen of samen met je partner.

Seks leer je door het te doen! .

Ik heb inmiddels ervaring met seks in bijna alle levensfases en coach vanuit deze schat aan wijsheid en ervaring. En ook, zoals je van een goede coach mag verwachten, alleen in die dingen waarin ik ook daadwerkelijk ervaring heb. Boeken kun je zelf wel lezen.

Heb je vragen over mijn sekscoaching, kijk dan a.u.b. eerst even bij FAQ’s. Misschien vind je daar het antwoord al.

Maak een afspraak:

  1. Bellen: 06-24417801 . Je kunt mij alleen met nummerherkenning bellen. Ik bel je terug.
  2. Mailen:     sekscoach at gmail.com
  3. Voor het maken van een afspraak kun je eventueel video chatten met mij. [via skype, whatsapp of messenger] Dit kan als intake van 10 minuten om te kijken of je bij mij aan het juiste adres bent. Dit bedrag moet van te voren gestort worden op mijn bankrekening.  Tijdens een intake of een korte videochat   geef ik nog geen advies of tips! Maak je een afspraak dan krijg je ook dat bedrag terug bij het afrekenen van de coaching.