Maak een afspraak en leer oefeningen aan om je bekkenbodem spieren in een goede conditie te brengen. Coaching door sekscoach Cora Emens.

Zowel voor vrouwen als mannen.

Een simpele bekkenbodem coaching kan je seksleven weer nieuw leven inblazen, mits je bereid bent dagelijks de aangeleerde oefeningen te doen. Deze bestaat uit het leren lokaliseren van de spieren, het losmaken van het bekken, het gebruik van ademhaling, ontspanningsoefening, de lift, intervaltraining.

Wil jij meer gevoel tijdens het vrijen?

Wil jij sterkere orgasmes?

Wil jij je de hele dag door sexy en onweerstaanbaar voelen?

Wil je af van pijn bij het vrijen?

Wil je steviger erecties en het langer volhouden?

Wil je weer zeker van jezelf zijn?

Ben je bereid hiervoor dagelijks oefeningen te doen?

Waarom?

Bij veel mensen is de bekkenbodem te gespannen of juist te slap. Te weinig beweging, zittende beroepen en veel stress hebben grote invloed op de bekkenbodem. In beide gevallen leidt dit tot frustraties met seks. Dit kan gaan van weinig tot geen lustgevoel of pijn tijdens of na  het vrijen, het niet kunnen krijgen van een orgasme, te vroege zaadlozing of een te slappe erectie.

Training van je seks spieren.

Een simpele bekkenbodemtraining kan je seksleven weer nieuw leven inblazen, mits je bereid bent dagelijks de aangeleerde oefeningen te doen.
Deze bestaat uit het leren lokaliseren van de spieren, het losmaken van het bekken,  het gebruik van ademhaling, ontspanningsoefening, de lift, intervaltraining. Dit kan ook eventueel via Skype. Deze training heeft ook een gunstig effect op alle organen in je buik en levert meer contrôle over de blaas op en een betere darmwerking.
Een sessie duurt gemiddeld  45  minuten en is evt te combineren met andere coaching sessies of privé playshops.