Hartverwarmende reacties van tevreden cliënten en lovende woorden over mij als sekscoach, kijkers en lezers maken sekscoaching zo’n prachtig beroep. Veel cliënten moeten moed bij elkaar verzamelen om de eerste stap te nemen, maar als zij dat eenmaal doen dan gebeurt er ook wat….Mocht je twijfels hebben over een bezoek aan mij, lees dan de volgende reacties:

Reactie van cliënt na TEM:
Hoi Cora,Even een berichtje hoe ik de TEM van afgelopen week heb ervaren.Tijdens de sessie was het al heel fijn.Nieuwe dingen gevoeld, doordat je het “vuur aan de schenen ging leggen”En de totale lichaamspiekervaring gewoon Divine.Besefte gelijk dat er nog veel meer potentieel in het lichaam zit.Maar ja je moet wel weten hoe!De dagen erna heel fijn gevoeld.Niet de gebruikelijke zware moeheid.Dus het maakt wel uit met wie ik “werk” en de mate van het volmaken van een cyclus. En hoe het “energiemamagement” isIn de meeste workshops en sessies is dat meestal niet compleet. Kan vaak ook niet anders.Dus lekker het volle gevoel laten kabbelen.

Reactie na Yoni massage:
Kort geleden ben ik bij Cora geweest voor een yoni massage met de armouring.
Natuurlijk was ik vooraf licht gespannen maar eens je bij Cora binnen stapt, zul je je snel op je gemak voelen. De massage ging heel rustig en Cora legt je ondertussen alles uit wat ze doet. Ze helpt je ook goed door te ademen. Na afloop geeft ze tips en oefeningen mee zodat je thuis ermee verder kunt.
Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.

Reactie en cadeautje van een vrouw na een Yoni Massage:

Reactie van een man na masturbatie coaching:
Hi Cora, nogmaals bedankt voor je uitleg van de technieken vorige week. Ik vond het een hele ervaring. Ondanks dat wij elkaar niet kenden heb ik me geen moment onveilig of ongemakkelijk gevoeld. Je komt op mijn sterk over als een sterke vrouw.

Reactie van een mannelijke cliënt na het ontvangen van een TEM:
Hallo Cora, Alles goed, ik wilde je nog even bedanken voor de massage van vorige week maandag/
Het was een speciale ervaring en heel kort samengevat heb ik mij de hele dag nog energiek gevoeld op een normale manier dan normaal.
Groet, R

Reactie van een cliënte na het ontvangen van een Taoïstische erotische Massage van mij:
Dank je, dank je, Cora, het heeft me zoveel gegeven, aan genieting en inzicht. Misschien heb ik me nog nooit zò vrij gevoeld, zo vrij om te zijn, te stromen, me te laten gaan en over te geven aan al wat is. Ik laat dit niet meer uit mijn leven gaan, dit is zo fantastisch en waardevol, het is een ware viering van het Leven zelf. Goddess. Een groet uit mijn hart.

Reactie van een koppel na het volgen van een privé workshop Orale Lusten:
We hebben genoten van de workshop. Bewust geraakt van de aandacht dat je aan elkaar moet besteden. En bevestigd dat we beiden al heel ver zijn met de wil en de technieken om elkaar tot het beste hoogte punt te laten komen. Jouw begeleiding en aanwezigheid hebben we ook als heel prettig en vertrouwd ervaren. Dank daarvoor.

Reactie na een Yoni massage:
Ben wel blij dat ik nu zo ver ben. Nooit verwacht. Maar dankzij jou! Voelt echt goed bij jou. Je stelt mij echt op m’n gemak, en daar is heel wat voor nodig. ???? Goede en fijne aanpak heb je. Voelt veilig en vertrouwd, eigenlijk nergens om voor te schamen. Ik kan het iedereen met (en zonder ???? “Yoni-problemen” aanraden. Dankjewel!

Reactie na een T.E.M:
Dank je wel. Het was zooo fijn! Echt. Het blijft maar golven. Er is essentie aangeraakt, het hart. Dat mijn hart van binnenuit geraakt is. Ik begrijp nu pas dat genomen worden (dat woord kwam steeds in mij op na gisteren) alles te maken heeft met overgave. Dat ze niet op zichzelf staan. Het lijkt zo voor de hand liggend, maar voor mij is dat een openbaring. Dank.

Reactie van een cliënt die de Headsex masturbatie training aangeschaft heeft:Hi Cora,
Wat is de masturbatie headsex voor de man goed zeg! Ik had ze een keer bij je besteld in Mp3 formaat. Vooral die laatste ook met 2 handen eromheen in combinatie met bekkenstoten, zeer hevig intens orgasme, jeej!! Gaaf! Nog bedankt! Groetjes…..

Reactie van een ervaren [Tantra] masseur na een TEM:
Ik wil je nog een keer bedanken voor de mooie ontmoeting van gisteren. Je hebt een mooie kwaliteit van aanraken en aanwezig zijn. Heel liefdevol, respectvol en vertrouwd. Dank je.

Reactie van een  vrouw na een de-armoring Yoni massage:
Hoi Cora, nogmaals bedankt voor je liefdevolle massage en aandacht !
Ik zit duidelijk anders in mijn lijf dan ervoor.

Reactie van vrouwelijke helft van koppel dat ik advies gaf tijdens het vrijen in een sessie van 2  uur:
Dag Cora, dank je wel voor gister!! Alles heeft mij heel erg geraakt! En nog meer doen beseffen dat het nu echt moet gebeuren.
Ik hou je op de hoogte en wens jullie samen mooie dagen toe!

Reactie van koppel dat een issue wilde overwinnen tijdens een sessie Orale seks voor beiden  van 3 uur:
Hallo lieve Cora,
We hebben heel erg nagenoten van je wijze lessen en oefening, en oefenen veel en met plezier. Een fijne verandering in onze relatie!
Dank voor je oefeningen. Lieve groet.

Reactie van koppel dat een privé sessie van 3 uur in de Wet Spot met mij boekte:
Hoi Cora, Dank jewel voor de geweldige sessie. We hebben er beiden van genoten.

Reactie van een koppel na de G-spot en vrouwelijke ejaculatie playshop in de “Wet Spot’:
Hoi Cora,ik wilde je nog even laten weten dat we gisteren heel veel plezier hebben gehad bij de heerlijke workshop. ‘t Was fijn om in zo’n relaxte setting met elkaar bezig te zijn, we hebben de hele avond elkaar nog aangekeken met zo’n ‘ze moesten eens weten’-blik ;-). We komen vast nog een keer meedoen bij een andere leuke workshop!

Reactie van cliënte na het leren ontvangen en geven van een TEM [Taoist Erotische Massage]:
Cora heeft me op een warme, persoonlijke en heldere manier uitgelegd hoe een massage in zijn werk gaat. Ik voelde me meteen op mijn gemak omdat ze zo makkelijk en open sprak over de hele massage. Op die manier werd zelfs het heel intieme heel gewoon en open. Bevrijdend vond ik dat. De massage zelf was goddelijk! Cora is in staat om helemaal in te tunen op mijn lichaam en deed wat nodig was om energie bij me op te wekken en door mijn lichaam te verspreiden. Na afloop voelde ik me gevoed, rijk en ruim…Dank!

Reactie van en cliente na het ontvangen van een TEM:
“nogmaals dank je wel voor de heerlijke behandeling die je me gaf. Mijn lichaam slaakte een zucht van verlichting en ik ook
Tot een volgende keer”

Reactie van deelneemsters playshop AFTREKKEN.
Nogmaals dank voor de geweldig leuke avond donderdag bij Mail Female: veel geleerd, veel gelachen!

Reactie van deelneemster playshop AFTREKKEN in het Engels:
Thanks so much Cora, we loved it and learnt a lot!

Reactie van gebruikster HEADSEX “Ontdek je Hot-spots”.
Ik heb het gevoel dat ik me een stuk meer kan overgeven in begeleiding van de oefeningen etc.
Het gevoel dat mijn vagina flexibel is en dat het ervaren van pijn geen onderdeel hoeft te zijn wanneer ik iets naar binnenbreng.
Dit is op zich al een hele stap vooruit mezelf te kunnen bevinden in deze onspanning.
reactie van deelneemster G-spot workshop

Reactie op HEADSEX.

@ Mijn complimenten voor het Headsex – initiatief.  Ook de vormgeving van de website is echt prachtig!

@ Wel moet ik zeggen dat ik dankzij de begeleiding al dieper met mezelf in contact ben kunnen komen. Dit is natuurlijk echt wel al een doorbraak.@ Was FAN-TAS-TISCH!

Beste Cora
Dank voor workshop vond het heel leerzaam en goed georganiseerd.

Reactie van deelneemster SLOERIES en GODINNEN
Lieve Cora en Marielle, ‘In verbinding’, dat waren de woorden die ik gisteren na een heerlijk weekend Sloeries en Godinnen meenam naar huis. Want zo voelde ik me; in verbinding. Met mijn zusters om me heen, met het leven, met alle prachtige vrouwen op deze aarde, met de oerkracht die ons bindt. Maar vooral in verbinding met mezelf, met mijn eigen oerkracht, mijn eigen bron. Mijn passie en vuur en lust, mijn eigen wijsheid. Heerlijk om weer even zo duidelijk te voelen dat alles kan en mag, dat ik mijn eigen pad kies. Om mezelf weer even terug te brengen naar mijn kern, mijn kracht. Om ruimte te geven aan mijn ‘Wild Rose’ en om de aandacht weer even te richten: ‘Mijn creativiteit mag vrijuit stromen/IK geef vorm aan MIJN verlangens en MIJN dromen/ik bewandel alleen mijn eigen wegen/ik HEB het lef/niets houdt mij tegen.’ Dank aan jullie én aan alle andere lieve zusters voor dit prachtige, inspirerende weekend ! Liefs, Wild Rose

Reactie op artikel AD en “Your Personal Touch” DVD
Ik kwam laatst op je prachtige informatieve website.Je bent een opmerkelijke intelligente vrouw en ook nog heel erg mooi.
Ik heb je prachtige videoworkshop  ‘Your personal touch’ voor 2 euro bekeken online ik vond het werkelijk prachtig om je als ervaringsdeskundige te zien en moet zeggen dat ik hoop heb geleerd en ook toepast bij mijn vriendin. Ik heb al enkele keren naar je videoworkshop gekeken en ga dan ook dvd van je bestellen.
Komen er meer dvd’s of online video’s uit van jouw in de toekomst dat zou ik graag willen weten.
Ik ben echt een grote fan van je geworden sinds kort en blijf je activeiten volgen.Bedankt, ….

Reactie op 1.2.3. XTC
even snel een mailtje naar aanleiding van onze ontmoeting op Mundial gisteren.
Heel erg bedankt voor de fijne Pussy Power 123 XTC les, het was een heerlijke ervaring!

Reactie op workshops:
Nadat ik Saida Désilets’ “Jade Goddess seminar” op 30 en 31 mei jl. heb meegemaakt, dacht ik wat was mijn eerste workshop op het gebied van vrouwelijke sexualiteit “Sloeries en godinnen” onder leiding van Cora en Co. in afgelopen maart een uitstekende introductie! Ik denk met plezier aan jullie zorgvuldige workshop terug en ik vind hem heel goed.

Reactie op vrijgezellen avond voor vrouwen
“Cora. nog bedankt voor de fantastische workshop! De meiden vonden het echt super. Heel leuk en vooral goed gedaan! Heel veel liefs,…… “.

Reactie van stel dat TEM kwam leren.
We reden met een fijn gevoel naar huis, ook enigszins verward. Hoe kan iets zo intiems toch zo vanzelfsprekend gedeeld worden met jou? Allebei vonden we dat je het met veel respect en liefdevol deed, voelden ons gezien (en gevoeld!) zoals we zijn. X had het, zijn eigen woorden, ‘helemaal door’. Hij had volledige controle over zich zelf en was tegelijk helemaal vrij en genoot met volle teugen. Ook ik voelde me helemaal vrij om me echt te laten gaan. Zo kon ik klaarkomen met hem in me zonder dat hij klaarkwam. Wauw, dat is echt nog nooit gelukt en het was zo ontzettend mooi en lekker dat ik erna gewoon van moest huilen..
We hebben ons tot 3 uur helemaal laten gaan, steeds opnieuw beginnen, even pauze voor een drankje, de cd weer aan, blokjes hout erbij enz. ook dat is helemaal nieuw. Eerder zou daarmee de sfeer verstoord zijn en de drempel te hoog om verder te gaan.
De dagen erna hebben we nog heel veel plezier gehad van het nagenieten. X voelde zich energiek en verlicht met onderstromende rust. En allebei heel erg bevrijd!
Dat we dit na 25 jaar mogen ervaren en meemaken voelt als een groot geschenk. Helemaal als ik bedenk waar we vandaan komen.
Dank je wel Cora! Je hebt ons de goede weg gewezen, dat is zeker!

Complimenten over Cora’s sites
Hoi Cora,
Wat me aan je site (zowel NASA als sekscoach, overigens) vooral erg aanspreekt is het enthousiasme wat er vanaf straalt, naast de openheid. Ook de inbreng van je eigen ervaring is leuk om te lezen. Het is uitgebreid en gedetailleerd, en zo zijn er echt niet veel sites. Ga zo door!

Hoi Cora,
Nou, pffff,
Even bekomen van mijn nieuwste ervaring.….
Tja, hoe moet ik dat uitleggen?
Jij hebt een onbereikbare droom, fantasie ineens “down to earth” gebracht! En wat ben jij toch weer een bijzonder mens…..je krijgt het toch weer voor elkaar dat ik de volgende stap weer zet en je maakt alles zo normaal. In mijn verste dromen en gedachten had ik niet kunnen bedenken dat het zoals afgelopen woensdag zou lopen.
Je bent gewoon psychologe, seksuologe en haptotherapeut in een gedraaid!!!!

Leren erotisch masseren
Hoi Cora,
Bedankt voor de fijne workshop. We hebben er zeer van genoten en er veel van geleerd. En ook bedankt dat je zo ruim de tijd voor ons hebt genomen.

The best blow job I ever did.
Hey lieve Cora,
Dank je wel voor de tips.
Mijn vriendje was on cloud 9!!
Heb je tips goed gebruikt.
Het enige wat hij nog uit kon brengen was “dankjewellll!!” en een diepe zucht. Haha hij heeft zeker 10 minuten gewoon in zijn uppie (bloodje)
bij zitten komen. Was wel tof om te zien hoe intens hij had genoten. De volgende dag moest ik even bij hem langs, te veel mensen om
ons heen. Maar de blik en de glimlach die hij me gaf spraken voor zich. Warme groet,  T xxx

Deelneemers van de workshop Beter in Bed met Tantra op de Kama Sutra Beurs:
Hey Pras en Cora,
Met veel belangstelling en met veel plezier heb ik afgelopen zaterdag naar jullie mogen luisteren en genieten. Hihi sja ik was daar samen met een vriendin, en we misten op dat moment onze vriendjes wel. Jullie site ziet er goed uit! Heb al wel wat tips, op mijn manier uitgeprobeerd. En dat viel goed in de smaak. Ik zou best wel veel meer van jullie willen leren, willen kijken en luisteren. Het is allemaal zeer boeiend. En leerzaam. En dan doel ik niet alleen op sexueel gebied.
Een warme groet terug.

Hoi,
me vriendin en ik waren bij jullie workshop op de kamasutra beurs we vonden dat echt het hoogte punt van de beurs dus bedankt daarvoor.
groeten van een lekkerstel

Hoe krijg ik mijn man zover dat hij me verwent in bed:
Hoi,
Bedankt voor je feedback, ben blij dat ik jou eerst ge-maild heb vanmorgen i.p.v. hem te sms-en op z’n werk uit boosheid. Nadat ik je mail heb gelezen heb ik hem wel ge-smst, maar om te zeggen dat ik heerlijk van zijn lichaam heb genoten gisteren en dat ik het fijn vond om hem zo te zien genieten! En dat er dus ook zo’n massage voor vrouwen bestaat en dat ik het spannend en lekker zou vinden als hij dat bij mij zou doen. Nou, meneer is nu als was in mijn handen en hij wil heel graag, dus………..wordt vervolgd! groetjes……

Ik wil zoveel meer dan mijn man:
Hoi Cora,
Dank je wel uit de bodem van mijn hart. Ik kwam uit je huis en ik dacht “YES, YES, YES” en nu dansen. Ik ben je dankbaar omdat ik me helemaal heb kunnen uiten en me daarin zo gehoord voel. Ik ben je heel dankbaar voor de aanwijzingen die je me geeft en die ik echt ga uitspelen. En ik voel nu pure levenskracht en levensvreugde door mij heen zinderen. Vrijheid en in liefde dit met andere delen. Dat is wat ik al mijn hele leven wil en ook doe, maar nu mag daar de seks ook een onderdeel van uitmaken. En ik voel het geeft me een enorme kracht. Het zindert gewoon. Ik heb gisteren met ….. en nu vanmorgen de dingen besproken. En hij is ook helemaal enthousiast. Al dit enthousiasme is al direct goed voor ons en onze seks. Ik vertrouw je en jullie, het voelt heel goed,heel oprecht en zuiver. Ik ben blij dat ik mijn intuïtie gevolgd heb en contact met je heb opgenomen. Want ik vind jou ook een heel lieve vrouw, echt een lievie, en ik heb enorme respect voor je openheid, je eerlijkheid en je gedrevenheid, de boodschap die je hebt, echt geweldig. En ik zal dat trappelende en bruisende paard, dat eigenlijk nu in volle galop wil, in mij liefdevol aan de teugel nemen zodat ik …. niet al teveel overweldig in alles wat ik wil.
Lieve Cora tot ziens en mailens

Taoïstische erotische massage [TEM] om nooit te vergeten:
Hai lieve cora
Een aantal jaren geleden heb ik bij jou mijn eerste echte tantrische ervaring mogen hebben met een voor mij (ik was toen een jaar of 50) ongekend explosief lichaamsorgasme .(zonder zaadlozing dus),..ik wist toen niet eens dat het bestond, ha,ha.(ik kreeg een oncontroleerbare lach/giechelbui daarna,ha,ha,…heb ik nog steeds als ik gewoon klaar kom,lol)
Daarna ben ik nog een aantal keren terug geweest bij je, met een groeiend resultaat,..steeds meer poortjes gingen open.

Getrouwde man waarvan de vrouw niet meer hoeft moet masturberen van de dokter,:
Beste Cora,
ik had er toch wel tegenop gezien om jou onder ogen te komen, omdat ik geen weet had hoe jij, met zoveel vrije sex ervaring, mij, zo vrij traditioneel, aan zou pakken. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat ik
de moed gehad heb om contact met je op te nemen, resulterende in een afspraak die wat mij betreft alleen maar naar wens, en meer dan dat, verlopen is. Je bent een heel bijzondere vrouw, met een oog voor allerlei unieke mensen waarvan ik er slechts eentje ben.
Bedankt, Cora, nu voor mij een vertrouwde vrouw,

Enthousiast over thesexacademy.com
Hoi Cora,
Ik heb je site al toegevoegd bij mijn favorieten en zal hier zeker nog vaker een bezoekje komen brengen. Veel succes met alles wat je aan het doen bent en bedankt voor je reactie.
Ik hou deze site [ www.thesexacademy.com] goed in de gaten, er staan echt wel al veel dingen op die ik goed kon gebruiken en zag dat er ook enkele video’s te koop zijn. Ik denk dat er wel veel vraag naar is en zal komen w.b.t. zo’n videoband over tantra. Veel meer mensen worden bewuster en zullen naar mijn mening meer aan tantra gaan doen. Ik moet zeggen dat ik geniet van die uitzendingen van beter in bed. Ik vind het zo mooi om te zien die tantra oefeningen.

Reactie van kijkster op “Beter in Bed”:
Hi lieve Cora,
Wat is het leuk, Beter in Bed! Echt geweldig.
Ook vanavond heb ik weer genoten.
Je staat er zo mooi op, je komt echt goed over en je werk vind ik echt gaaf.
Wat ik bijzonder vind is dat er tot nu toe iedere keer nieuwe dingen worden
aangedragen. En deze aflevering was zelfs flitsend.

Reactie van deelneemers aan “Beter in Bed”:
hey cora en pras
wij komen in beter in bed.
we vonden het een super ervaring en toppie tips die we zeker blijven gebruiken.
wij hebben al een goed sex leven maar geloof me het kan nog beter.
dus ga zo door met waar jullie goed in zijn.