Wat is een Yoni Massage.

Het doel is een ontspannen staat van opwinding te bereiken. Een orgasme is niet het einddoel, maar kan en mag spontaan gebeuren.

sekscoach Cora Emens

Van te voren vraag ik jou of jij wil dat ik mijn kleren aan houd of alleen mijn slipje. De meeste van mijn vrouwelijke cliënten vinden het fijner als ik mijzelf ook bloot geef, terwijl jij misschien liever hebt dat ik mijn kleren aan hou. De keus is helemaal aan jou.

De-armouring Yoni Massage
Aansluitend leer ik je hoe dit bij jezelf te doen.

Mogelijke effecten van een Yoni massage:

  • Meer gevoel in het bekkengebied en Yoni

  • Verhoogt seksuele gevoelens en het orgastische potentieel

  • Lost blokkades op

  • Versterkt het zelfvertrouwen, gevoelens van gelukzaligheid en tevredenheid

  • Geeft energie aan lichaam en geest

  • Kan leiden tot een totaal lichaams orgasme ofwel vallei orgasme.

Yoni massage bij “Spuiten&Slikken” BNN
Naar aanleiding van het item over de de-armouring Yoni Massage door sekscoach Cora Emens bij Spuiten&Slikken.


Bekijk de aflevering. De Yoni massage zit tegen het eind.

Vragen? Zie FAQ op de Home pagina.

In verband met Corona moet ik me houden aan de volgende maatregelen :

Van te voren is er communicatie over de intake aangaande Corona. Blijf thuis als je klachten hebt zoals : neusverkoudheid, loopneus, keelpijn , lichte hoest of verhoging. Natuurlijk is een onderdeel van de corona maatregelen bij een massage dat ik zelf ook klachtenvrij ben.

De massage vindt plaats in een goed geventileerde ruimte.
Ik vraag je hier te douchen zowel voor als na de massage.

Reacties van een tevreden cliëntes

Kort geleden ben ik bij Cora geweest voor een yoni massage met de armouring.
Natuurlijk was ik vooraf licht gespannen maar eens je bij Cora binnen stapt, zul je je snel op je gemak voelen. De massage ging heel rustig en Cora legt je ondertussen alles uit wat ze doet. Ze helpt je ook goed door te ademen. Na afloop geeft ze tips en oefeningen mee zodat je thuis ermee verder kunt.
Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.

Hi Cora,
I will be honoured if you use my text on your website.
I do see many women linking sexuality and spirituality and I think that you have a lot to offer these women and that it would be valuable for women to know that about you.

“I feel such tenderness and wonder if I think back to our appointment. I will remember it for the rest of my life. I am so grateful. It is strange because I did not feel like I had a huge revelation or earth shattering new insight, but I felt a very deep, subtle, ancient stirring of energy. Like a gentle awakening of something very immense and deep. I feel like you initiated me into a deeper connection with so much more than myself.

Lots of love”

Hoi Cora,
Nou, pffff,
Even bekomen van mijn nieuwste ervaring.….
Tja, hoe moet ik dat uitleggen?
Jij hebt een onbereikbare droom, fantasie ineens “down to earth” gebracht! En wat ben jij toch weer een bijzonder mens…..je krijgt het toch weer voor elkaar dat ik de volgende stap weer zet en je maakt alles zo normaal. In mijn verste dromen en gedachten had ik niet kunnen bedenken dat het zoals afgelopen woensdag zou lopen.
Je bent gewoon psychologe, seksuologe en haptotherapeut in een gedraaid!!!!

Hoi Cora!
Met veel plezier denk ik nog terug aan de fijne sessie vorige maand! Zo fijn om contact te maken met mezelf op een zo intieme en pure wijze! Erg bijzonder.
Ten tijde van de sessie, had ik net een aantal weken mailcontact met een lieve jongen, en hadden we elkaar ook al een keertje gezien. Inmiddels zijn we best veel aan het daten, en lijkt er iets moois te bloeien! Lentekriebels! Het voelt heel fijn omdat het ook wat dieper lijkt te gaan! We zijn allebei verliefd!  Onze laatste keren samen wilden we ook intiem/seksueel met penetratie van elkaar genieten.Ik geloof dat ik je vertelde dat ik dit niet zo vaak doe. De laatste keer was ruim een jaar geleden en toen lukte het niet.
We hebben ad-hoc toch geprobeerd te improviseren met inwendige massage. Hij is heel gentle dus dat ging best goed! Het lukte ook om een stukje te penetreren. Erg spannend allemaal!


Hallo Cora,

Heel erg bedankt voor je adviezen en tips. Ik zal er zeker mee aan de slag gaan.
Ook wil ik je bedanken voor de fijne ontspannende massage. Het heeft mij goed gedaan!
Het was fijn om je te ontmoeten.
Lieve groet,

Ben wel blij dat ik nu zo ver ben. Nooit verwacht. Maar dankzij jou! Voelt echt goed bij jou. Je stelt mij echt op m’n gemak, en daar is heel wat voor nodig. ???? Goede en fijne aanpak heb je. Voelt veilig en vertrouwd, eigenlijk nergens om voor te schamen. Ik kan het iedereen met (en zonder ???? “Yoni-problemen” aanraden. Dankjewel!”

 
Hoi Cora, nogmaals bedankt voor je liefdevolle massage en aandacht !
Ik zit duidelijk anders in mijn lijf dan ervoor.