Krijg controle over je zaadlozing door middel van hands-on masturbatie coaching en training met sekscoach Cora Emens.

Een man die zichzelf in de hand heeft is onweerstaanbaar.

Natuurlijk kan elke man masturberen. Daar is geen twijfel over. Iedere jongen leert in zijn puberteit zijn favoriete speeltje kennen. Elke man leert zijn eigen methoden, en in deze masturbatie coaching komen een aantal creatieve basis handgrepen en technieken aan bod om masturbatie en voorspel meer intens en opwindend te maken. Ze leiden tot een steviger erectie, die je langer vol kan houden. Zonder pillen dus!

Uiteindelijk geven deze handgrepen jou de controle over jouw zaadlozing. Dat wil zeggen dat jij bepaald of en wanneer jij klaarkomt. Baas over je eigen zaad. Jij bepaald zelf aan wie je jouw zaad geeft, het is een speciaal cadeau. Het bevat tenslotte jouw levensenergie en vitamines en mineralen, die jouw lichaam misschien wel goed zelf kan gebruiken.

Een man die zichzelf in de hand heeft en controle over zijn zaadlozing, die zelf bepaald wanneer en aan wie hij zijn zaad geeft is onweerstaanbaar.

Oefen direct “hands-on” op jezelf!

Nu ook on-line met video bellen. En dit kan tevens gebruikt worden als vervolg-en oefensessie.

Gedurende deze coaching leer je:

Verschillende masturbatie technieken om controle te krijgen over je zaadlozing.

De technieken om een totaal lichaams orgasme te krijgen zonder je zaad te verspillen.

Ademhalingstechnieken voor meer controle en om het langer vol te kunnen houden.

Bekkenbodemspier training voor steviger en langdurige erecties.

Zelf bepalen of en wanneer je spuit.

Hoe je jezelf traint zodat je onweerstaanbaar wordt.

Een nog betere minnaar te worden.

De  “Big Draw”.

Hoe:

  • Het aanleren van de ademhalingstechnieken en de bekkenbodemspieroefeningen gebeurt met de kleren aan. Na mijn demonstratie van uitgebreide masturbatie technieken op een dildo, kun je kiezen of je deze technieken op een dildo wil oefenen of op jezelf. Het krijgen van een erectie is in eerste instantie niet noodzakelijk. De meeste mannen krijgen die echter toch wel met deze technieken die er op gebaseerd zijn om het langzaam op te bouwen. Je erectie kan op en neer gaan en dat is normaal met deze oefeningen. Er wordt niet naar een zaadlozing toegewerkt. Je sluit af met de “Big Draw”, een manier om je seksuele energie op te slaan. Cora Emens, sekscoach


Nu Gratis bij een coachings afspraak:


Twee MP3’s om thuis onder begeleiding van mijn stem verder te kunnen oefenen.
Je krijgt zowiezo de handgrepen aangeleverd in een document. Deze geluidsfragmenten zijn extra.

Reactie van een man die al 3 jaar lang de zin in seks verloren had:
Beste Cora, 
Ik merk een grote verbetering. Ik merk dat het zin en plezier in sex weer terug komen. Minder moeten en meer genieten. Erg fijn. 
Ik heb nu masturbatie oefening 1 en 2 veelvuldig geluisterd en gedaan. Dat werkt heel goed. 
Heb je mogelijk ook een deel 3 en nog andere delen? 

Dankbaar na mijn masturbatie coaching:
“Bedankt Cora, voor alle informatie. Vooral ook mijn dank dat je zo veilig bent om zo’n gevoelig onderwerp als seksualiteit te mogen onderzoeken en bespreken. Daar heb ik bewondering voor.”

Dit is wat één van mijn cliënten me mailde:
 “Hi Cora,Wat is de masturbatie headsex voor de man goed zeg! Ik had ze een keer bij je besteld in Mp3 formaat. Vooral die laatste ook met 2 handen eromheen in combinatie met bekkenstoten, zeer hevig intens orgasme, jeej!! Gaaf! Nog bedankt!”

Reactie van een man na mijn masturbatie coaching:
“Hi Cora, nogmaals bedankt voor je uitleg van de technieken vorige week. Ik vond het een hele ervaring. Ondanks dat wij elkaar niet kenden heb ik me geen moment onveilig of ongemakkelijk gevoeld. Je komt op mijn sterk over als een sterke vrouw.”