Geen patiënt maar cliënt.

Mijn werkwijze als sekscoach is pro actief.
Dat wil zeggen dat we uit gaan van een leerproces, niet van healing. Je bent geen patient maar client, iemand die gecoached wil worden en zelf verantwoordelijk is. Heling is wel vaak een fijne bijkomstigheid. De blik is voorwaarts gericht en we kijken niet of niet te lang om. Door ander gewenst gedrag aan te leren wordt je sneller gelukkig dan door er achter te willen komen waarom je niet gelukkig bent.

Sekscoaching is een nieuw beroep
dat door mij hier in Nederland is geïntroduceerd. Mijn in de VS werkzame leraren Annie Sprinkle PhD, Betty Dodson PhD en Joseph Kramer PhD, voor wie ik in het verleden met mijn New Acient Sex Academy [NASA] workshops heb georganiseerd en geassisteerd, zijn gediplomeerde sexcoaches die anderen opleiden via “The New School of Erotic Touch”

Kom in actie.
Wacht niet totdat een situatie zicht ontvouwt als een schijnbaar onoverkomelijk probleem die de relatie met jezelf of je partner ondraaglijk maakt. Je hoeft geen probleem te hebben om meer te leren over seks. Je hoeft je niet op te stellen als patiënt, je bent niet ziek, je hoeft niet jaren erover te praten bij een psycholoog of seksuoloog of pillen te slikken. Je kunt er zelf initiatief nemen met behulp van sekscoaching. Een sekscoach kan je op weg helpen.

Een afspraak maken:

Je maakt een afspraak voor jezelf en eventueel jouw partner via e-mail of telefoon;

Tijdens deze communicatie kun je me al op de hoogte brengen waarvoor je komt, maar als dit moeilijk is mag dat ook tijdens de eerste sessie;

In de eerste sessie hoor ik je [jullie] aan, en bekijken we samen de mogelijkheden hoe je [jullie] situatie te veranderen ;

Je krijgt oefeningen mee die we eerst ter plekke oefenen met kleding aan. Vervolgens is het belangrijk dat je deze oefeningen thuis doet.
Na twee weken hebben we een tussentijdse evaluatie per e-mail.

Eventueel maken we een volgende afspraak of je neemt zelf contact op voor een vervolg als je daar aan toe bent.

 

  1. Je kunt mij niet appen. Via de telefoon kan ik niet zien wat de ander aan het doen is aan de andere kant van de lijn. Ik ben geen sexlijn. In eerste instantie kun je dus alleen mailen.
    Heb je vragen, lees dan a.u.b. eerst de “veelgestelde vragen”  en mijn antwoorden op mijn home page.
  2. Een afspraak is pas definitief als ik een borg van 50,-  euro van te voren op mijn bankrekening heb ontvangen. Mijn bankrekeningnummer ontvang je als je aangeeft via een mail dat je een afspraak wil maken. Maak je een afspraak dan krijg je dat bedrag terug bij het afrekenen van de coaching.
  3. Voor het maken van een afspraak kun je wel video chatten met mij. [via skype of messenger] Dit kan als intake van 10 minuten om te kijken of je bij mij aan het juiste adres bent. Dit bedrag moet van te voren gestort worden op mijn bankrekening.   Tijdens een intake of een korte videochat van 5 minuten geef ik nog geen advies of tips! Maak je een afspraak dan krijg je ook dat bedrag terug bij het afrekenen van de coaching.

Ik ga hierover niet in discussie! Ik vraag hiervoor je begrip.
Deze werkwijze is tot stand gekomen door ervaring met helaas moet ik zeggen met name mannen die mijn tijd verdoen met het sturen van mailtjes, appjes en zichzelf bevredigen tijdens een telefoongesprek. [ja dit gebeurd echt!] Dit is de manier waarop ik mijzelf tegen dergelijke tijd- en energie rovende  aanvallen bescherm.

 

Leverings-en betalingsvoorwaarden:

Individuele sekscoaching vindt plaats na een persoonlijke afspraak.
Tijdens de voorbereidingen voor de afspraak zijn de tijdsduur en de prijs overeengekomen. Na het overschrijven van de borg is de afspraak definitief. Het verschuldigde bedrag wordt meteen na afloop contant betaald of ter plekke overgemaakt, minus de borg.
Bij verhindering dienen afspraken tenminste 24 uur van te voren worden afgezegd of bij ziekte of ongeval binnen een redelijke termijn. Bij geen of te late afzegging wordt een rekening gestuurd met het volledige bedrag dat was afgesproken voor de sessie, welke binnen veertien [14] dagen voldaan moet worden.

Sekscoaching aan groepen in de vorm van workshops en lezingen dienen na afloop direct contant te worden betaald of binnen veertien [14] dagen na ontvangst van een factuur van Coshida Multi Media.
Coshida Multi Media, noch Cora Emens in persoon stelt zich aansprakelijk voor geleden schade, materieel of immaterieel door fouten die gemaakt worden bij het opvolgen van de adviezen die Cora Emens geeft.
Er wordt uitgegaan van de eigen verantwoordelijkheid, gezond verstand en een positieve instelling ten opzichte van het coachingsproces.
Bij zware lichamelijke klachten is overleg met een arts gewenst.
Bij medewerking aan producties voor derden, zoals TV, radio, parties en dergelijke wordt vooraf schriftelijk vastgelegd onder welke condities de medewerking plaatsvindt en wat de vergoeding is.
Betaling direct na afloop contant of binnen veertien [14] dagen na ontvangst van een factuur van Coshida Multi Media.