De G-spot, meer dan een lekker plekje.

De G-spot is een klier die verantwoordelijk is voor vrouwelijke ejaculatie, het vrouwelijke equivalent van de mannelijke prostaat.

Sekscoach Cora emens

De klier maakt vocht aan en zorgt er onder andere voor dat de vagina vochtig is tijdens seksuele opwinding. Vrouwelijk ejaculatie kan net als mannelijke ejaculatie enorm verschillen in kracht. Het kan variëren van enkele druppeltjes tot een spuitende fontein. Het is geen urine en uit onderzoeken is gebleken dat er een stofje in zit dat alleen in ejaculaat te vinden is. Het bewijs dat het het equivalent is van de mannelijke prostaat.

Wat leer je:

Leer spanningen en opgeslagen oud zeer los te laten.
Krijg inzicht in wat de G-spot is en hoe deze werkt.
Leer de G-spot stimuleren bij jezelf.
Leer ontspannen om te kunnen ejaculeren.
Leer over de bekkenbodemspieren.
 

Hands-on:


Deze korte workshop is praktisch gericht. Dat wil zeggen je gaat onder begeleiding op zoek naar je eigen G-spot. Je leert hoe je jezelf daar het beste aan kunt raken en op welk moment zodat het niet irriteert. Ook leer je om eventueel oud zeer wat opgeslagen is in de G-spot los te laten.In deze korte individuele playshop leer je de verschillende technieken voor stimulatie. Het is echter geen garantie dat je meteen  al ejaculeert. Maar met oefening zal dit leiden tot succes.
Hoewel men op wetenschappelijk niveau nog aan het discussiëren is over het bestaan van de G-spot, weten veel vrouwen het zeker: zij bestaat! In deze workshop wordt je ingewijd in de ins en outs van de G-spot en de vrouwelijke ejaculatie.
Aan de hand van foto’s en film wordt duidelijk wat de G-spot precies is, hoe deze werkt en hoe deze bij je zelf te stimuleren. Met behulp van ademhalingstechnieken leer je je volledig te ontspannen, wat ejaculatie makkelijker maakt.

Waarom is de G-spot zo belangrijk?


Het vocht dat de G-spot produceert is helder en is anti bacterieel. Regelmatige stimulatie waardoor er een grote hoeveelheid vocht wordt geproduceert en uitgespoten kan met name blaasontstekingen en andere infecties voorkomen.