Voor meer controle over je zaadlozing en stevige erecties.

Door sekscoach Cora Emens

 Te snel klaarkomen.


Ik kijk samen met jou naar de eventuele oorzaken en wat je er zelf aan kunt veranderen. En ik geef je een uitwendige en inwendige prostaat massage waarbij jij jouw gevoelens totaal mag voelen en doorleven. Dit kan van alles zijn van angst, boosheid, stress tot lust en opwinding en het krijgen van een erectie.

Als de prostaat vergroot is dan is deze verzwakt en komt een man door het minste of geringste te snel klaar. Met te snel klaar komen bedoel ik dat de man geen controle heeft over zijn eigen zaadlozing. In veel gevallen betekent het dat de man na een paar seconden dat hij binnen is al klaar komt en soms al daarvoor. Lastig dus en helemaal niet leuk voor de partner.


In zo’n geval kun je baat hebben bij prostaatmassages. Deze kunnen ook als heel prettig ervaren worden. Ik raad  dat ook aan om eerst te proberen voordat men zich allerlei medicijnen voor laat schrijven door artsen die zich laten spekken door de farmaceutische industrie. Het medicijn is vaak erger dan de kwaal. Neemt niet weg dat prostaatvergroting over kan gaan in prostaatkanker. Waar aan gewerkt moet worden is het veranderen van het gedrag zodat het niet erger wordt en zelfs kankerweefsel kan gaan vertonen. Er zijn artsen en urologen die op medische gronden prostaatmassages geven. Dit gaat echter op een heel klinische manier en zelfs in sommige gevallen met antibiotica [!].

Stress werkt averechts op de prostaat.

Als een man angstig is komt hij altijd te vroeg klaar.Bijvoorbeeld angst om betrapt te worden tijdens masturbatie of performance angst bij het vrijen,maar ook andere niet aan seks gerelateerde angsten. Te veel spanning kan de prostaat niet aan en deze moet zich dan ontladen wat leidt tot een ongecontroleerde en vroegtijdige zaadlozing. Niet bepaald iets om opgewonden van te raken.Toch is dit wel degelijk mogelijk. Het losmaken van angst kan heel veel opwinding met zich mee brengen. Maar dat deel je meestal ook niet met je uroloog als patiënt. Het zal eerder leiden tot nog meer schaamtegevoel.

Waarom een prostaat massage bij mij?

 Het is een heel overweldigend gevoel, je wordt geraakt in je fundament en je bent dan ook emotioneel kwetsbaar tijdens en vlak na zo’n massage. Artsen en urologen zijn in de regel dan vaak niet die personen met wie je je intiemste gedachtes en gevoelens wil delen. Er kan emotioneel nogal wat loskomen. Alle dingen die je niet onder ogen wilde komen zijn daar in het afvalputje gedumpt. Alle weg gedrukte emoties, geheime verlangens, onuitgesproken seksuele fantasie enz.

Spanning in bekkenbodem loslaten.

Veel mensen houden spanning vast in hun bekkenbodemspieren waar de anus deel van uit maakt.
Zij knijpen hun levenslust af door allerlei angsten die niet eens van een seksuele aard hoeven te zijn. Het heeft te maken met een bestaansangst waardoor men zichzelf voortdurend tegenhoudt en afknijpt. Deze conditie kan zelfs chronisch worden. Bijvoorbeeld als men te veel stress heeft of hier niet goed mee om kan gaan.

Bij veel Westerse mannen is de prostaat te sterk vergroot. Vooral bij mannen boven de 50 jaar kan dit problemen geven met plassen en met seks. Dit heeft te maken met het voedingspatroon en leefgewoontes van onze moderne maatschappij. Denk aan prikkels vanuit reclame, stimulerende middelen zoals koffie,
alcohol,roken en andere drugs, giftige stoffen, smaakmakers, witmakers, hormonen etc..(Zie www.prostaat.nl) Of zelfs door een tekort aan seksuele ontlading. Maar ook een verkeerd zadel op je fiets kan de boosdoener zijn. Of zelfs al teveel zitten.

Vragen? Zie FAQ op de Home pagina.

Deze massage kan eventueel in combinatie met een Penis massage

In verband met Corona moet ik me houden aan de volgende maatregelen :

Van te voren is er communicatie over de intake aangaande Corona. Blijf thuis als je klachten hebt zoals : neusverkoudheid, loopneus, keelpijn , lichte hoest of verhoging. Natuurlijk is een onderdeel van de corona maatregelen bij een massage dat ik zelf ook klachtenvrij ben.

De massage vindt plaats in een goed geventileerde ruimte.
Ik vraag je hier te douchen zowel voor als na de massage.