Door sekscoach Cora Emens

Nee, dit gaat niet over Afrodisiacs.

Ik wil in dit artikel dieper ingaan op voeding in het algemeen.

Maar laat ik de meest prangende vraag maar eerst beantwoorden.

Heeft wat je eet invloed op hoe je smaakt?

Het antwoord is eenvoudig JA. Onze voeding beïnvloedt zowel de smaak van sperma als van Pussy Juices. Beide bevatten eiwitten, vitaminen en mineralen. Eet je veel vlees dan heb je kans dat je wat meer bitter smaakt, terwijl fruit er voor zorgt dat je meer zoet smaakt. Beide kan teveel zijn, te bitter of juist te weeïg. Het gaat om een gezonde balans. Zo kun je dus invloed uitoefenen op hoe jijzelf en/of jouw partner smaakt. Vind je het niet lekker, experimenteer met je voeding totdat je er blij mee bent. Hoe gezonder je voeding hoe gezonder jijzelf bent en hoe neutraler de smaak. Het is natuurlijk wel fijn als je partner jou lekker vindt.

Lees meer over hoe je de smaak van sperma kunt beinvloeden:

Voeding gaat echter veel verder wat betreft invloed op je seksleven. Als je jong bent merk je daar misschien nog niet zo veel van, maar een jarenlang voedingspatroon laat sporen na in positieve of in belemmerende zin.

Waarmee je je voedt heeft invloed op hoe je je voelt, op je gezondheid, je hormonen, je gewrichten, je stemming, je uithoudingsvermogen en vooral ook je plezier in seks.

Te vaak heb ik in mijn praktijk mensen gezien met fysieke belemmeringen. En hoewel het fijn is om mensen te kunnen helpen om toch een fijn seksleven te hebben ondanks deze belemmeringen, is het jammer dat men het er vaak toch niet voor over heeft om de levensstijl te veranderen. Wil je je seksueel helemaal ontplooien dan helpt het als je zo gezond bent als je maar kunt zijn.

Eet je gezond? Hoe voel je je?

Krijg je voldoende vitaminen en mineralen binnen, gezonde vetzuren in de juiste verhouding? Klaag je over een buikje, pijn die belemmert bij vrijen, zoals zere knie, pols, rug? Geef je een houding op vanwege vermoeidheid? Wordt je minder snel opgewonden, ejaculeer je te snel of krijg je geen volledige erectie? Ben je niet blij met hoe je er uit ziet? Worstel je met je seksleven en misschien daardoor ook wel met je liefdesleven en relatie, dan is het zeker aan te raden om eens wat verder te kijken dan alleen je seksleven.

Ben je op zoek naar een Quick Fix, iets wat op vrijwel onmiddellijk werkt, dan hier toch wat informatie over Afrodisiacs, een paar heerlijke recepten en sexy dingen die je kunt doen met eten.

Voeding is natuurlijk niet alleen eten. Het beslaat alles wat je tot je neemt met je zintuigen.

De lucht die je inademt, en vooral ook de manier waarop je ademt, waar je naar kijkt, wat je aanraakt, ruikt en proeft. Wat lees je, welke films kijk je? Kijk je porno en hoe vaak? Waarmee ontspan je? Hoe was je opvoeding?

Lees meer over adem:

Hoe bewuster je uitzoekt wat voor jou werkt, hoe bewuster en extatisch jouw seksleven. En dat heeft uiteraard weer invloed op je hele leven.

Tijdens mijn sekscoaching kijken we desgewenst ook naar jouw voedingspatroon.

Het is tijd om de regie over je leven in handen te nemen.

En tot slot, seks is zelf ook een vorm van voeding:

Nog meer voeding vind je op mijn andere site: Thesexacademy.com

Leave a Comment