Leer en ervaar hoe het Yoni Ei in te brengen en met het ei te spelen en je bekkenbodemspieren in goede conditie te brengen

met sekscoach Cora Emens

Waarom een Yoni Ei.

Het gebruik van deze mineraaleieren stamt uit een eeuwenoude taoïstische traditie. Het Yoni-ei werd door de Taoisten gebruikt om de spieren rondom de bekkenbodem te oefenen en te verstevigen.

Een getrainde bekkenbodem versterkt het genot en gevoeligheid van het hele lichaam, wat je ook op zult merken tijdens het vrijen, het brengt vitaliteit in het lichaam en helpt incontinentie te voorkomen.

Met een Yoni-ei kun je allerlei oefeningen doen om je bekkenbodemspieren te versterken. De oefeningen zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren in de onderbuik en je vagina, verhoging van het seksuele genot en het versterking van het zelfgenezend vermogen.

Eigen Ei meenemen.

Als je een beginner bent is het verstandig om een niet te klein Yoni Ei aan te schaffen. Hoe kleiner het Ei hoe moeilijker het is dit binnen te houden.
Heb je blokkades in je Yoni, schaf dan een Jade Yoni Ei aan om mee te beginnen. Elk kristal heeft zijn eigen kracht. De Taoisten gebruiken van origine eieren van Jade, Jade staat bekend om zijn zuiverende en harmoniserende werking, en brengt daarmee het gebied rond de bekkenbodem in balans.