New Ancient Sex Academy

Opgericht door Willem de Ridder en Cora Emens in 1988.

Het belangrijkste doel van de New Ancient Sex Academy is het geven van voorlichting en sekscoaching zodat we als mens makkelijker van seks kunnen genieten en ons totale seksuele potentieel kunnen ontwikkelen.
Wij zij  er van overtuigd dat wij hiermee de relatie tussen seksualiteit en spiritualiteit te kunnen herstellen. Door het ontwikkelen van onze seksualiteit leren we gebruik te maken van onze meest elementaire energie.Dit was al bekend in de oudheid en is vandaag de dag nog steeds van belang.We zijn ons welbewust dat er in feite niets nieuws is.

Bezoek de New Ancient Sex Acadamy.
 

Oer oude technieken.
Veel van de oude technieken die vroeger van generatie op generatie werden doorgegeven,
worden heden ten dage herontdekt als oude tantrische technieken. In wezen zijn deze technieken niet alleen aan de Indiase beschaving gebonden, maar werd deze oude kennis ook toegepast in zogenaamde heidense beschavingen van de Amerikaanse Indianen, de Egyptenaren, de Chinese Tao etc.

Tasten in het duister.
Deze kennis is echter diep verborgen geraakt met de verchristelijking van onze samenleving door met name mannelijk georienteerde religies. Met het monddood maken van de vrouw begon de indoctrinatie van de mensheid tot het punt waarop we ons als mens niet goed genoeg voelen en we onze dierlijke en “gevaarlijke” lusten moeten overwinnen. Een groot deel van onze seksualiteit verkeert juist hierdoor nog in het duister, wat niet alleen leidt tot seksuele problemen, maar ook tot problemen in relaties. Uit eigen ervaring weten we dat we door onze (opgelegde) angsten en seksuele lusten uit te leven we onszelf leren kennen en leren vertrouwen.

De Sex Academy legt niemand een moraal op. 
We stimuleren een ieder zijn of haar seksuele drijfveren te volgen en uit te drukken, zolang dat niemand schaadt.
De Sex Academy is in 1988 opgericht om een helpende hand te bieden bij het overwinnen van angsten, schuldgevoelens en trauma’s,alsmede het aanleren van technieken om je volledige seksuele, creatieve en spirituele vermogens te ontwikkelen. Deze website is al ruim 15 jaar on-line.
Onze activiteiten lopen uiteen van het geven van workshops, coaching, erotiek/educatief DVD’s & videos en audia maken, themas ontwikkelen voor radio-en TV programma’s, muziek & kunst, optredens en..ja.. websites. De Sex Academy deelt vanuit ervaring en geeft geen workshops, lezingen of coaching in onderwerpen waar zij geen ervaring mee heeft. We pretenderen niet alles over seks te weten, maar we hebben wel een uitgebreide ervaring met allerlei mogelijke uitingen van seksualiteit.

Er is zoveel te ontdekken.
Deze site bevat veel tips voor het verder ontwikkelen van je plezier in seks,maar daarnaast zul je ook veel links vinden naar sites die meer de spirituele kant van deze energie uitdiepen.
Lees waar je je toe aangesproken voelt op dit moment en kom later nog eens terug om dieper op alles in te gaan.

Laat je leiden door je ‘innerlijke kind’, je nieuwsgierigheid, je lust,…
bevrijdt je hart en verlicht de duisternis.
Laat je verleiden meer over jezelf en seks te ontdekken…

Klik op de links in de menu-balk en ontdek wat de Sex Academy voor je kan betekenen.
Wij willen je graag verleiden om een wereld te creëren waarin we allemaal vrijelijk onze seksualiteit kunnen ontdekken en leren gebruiken.
Zodat we ons kunnen ontwikkelen tot een vol-ledig mens.

Bezoek de New Ancient Sex Acadamy.