Een privé playshop voor jullie samen. Vergroot je inzicht in je seksualiteit
en verhoog je intimiteit en genot met
sekscoach Cora Emens

Ontdek hoe spanningen en opgeslagen oud zeer los te laten.

Krijg inzicht in wat de G-spot is en hoe deze werkt.

Leer de G-spot stimuleren bij je partner.

Leer ontspannen om te kunnen ejaculeren.

Ervaar hoe je samen kunt communiceren tijdens seks.

Ontdek het belang van de bekkenbodemspieren.

Leer welke vrij technieken en standjes  de G-spot stimuleren.

Waarom is de G-spot zo belangrijk?

De G-spot word ook wel ‘de toegangspoort tot diepere liefde en intimiteit’ omdat de orgastische sensatie er eentje is van lichaams-doordrenkende en ziel-bevredigende gevoelens van liefde. Het G-spot orgasme en vrouwelijke ejaculatie geven vrouwen de emotionele verbintenis waar ze naar verlangen.

Hoewel men op wetenschappelijk niveau nog aan het discussiëren is over het bestaan van de G-spot, weten veel vrouwen het zeker: zij bestaat! In deze workshop  wordt je ingewijd in de ins en outs van de G-spot en de vrouwelijke ejaculatie.

Aan de hand van foto’s en film wordt duidelijk wat de G-spot precies is, hoe deze werkt en hoe deze bij je partner te stimuleren. De vrouwen leren zich volledig te ontspannen, wat  ejaculatie makkelijker maakt.

Vrouwelijk ejaculatie kan net als mannelijke ejaculatie enorm verschillen in kracht. Het kan variëren van enkele druppeltjes tot een spuitende fontein. In deze korte workshop leer je de verschillende technieken voor stimulatie. Het is echter geen garantie dat de vrouw meteen op deze dag al ejaculeert. Maar met oefening zal dit leiden tot succes.