Klik op de desbetreffende links in het uitklapmenu voor mijn vaste aanbod.

Desgewenst kan er een playshop op maat gemaakt worden zoals bijvoorbeeld Playshop “Orale Sex technieken” bij “Source on Ice”

Tarief: in overleg.
Zie mijn leverings-en betalingsvoorwaarden.

 

 

 

Reactie op vrijgezellen avond voor vrouwen
“Cora. nog bedankt voor de fantastische workshop! De meiden vonden het echt super. Heel leuk en vooral goed gedaan! Heel veel liefs,…… “.

Beste Cora
Dank voor workshop vond het heel leerzaam en goed georganiseerd.

Reactie van deelneemster SLOERIES en GODINNEN
Lieve Cora en Marielle, ‘In verbinding’, dat waren de woorden die ik gisteren na een heerlijk weekend Sloeries en Godinnen meenam naar huis. Want zo voelde ik me; in verbinding. Met mijn zusters om me heen, met het leven, met alle prachtige vrouwen op deze aarde, met de oerkracht die ons bindt. Maar vooral in verbinding met mezelf, met mijn eigen oerkracht, mijn eigen bron. Mijn passie en vuur en lust, mijn eigen wijsheid. Heerlijk om weer even zo duidelijk te voelen dat alles kan en mag, dat ik mijn eigen pad kies. Om mezelf weer even terug te brengen naar mijn kern, mijn kracht. Om ruimte te geven aan mijn ‘Wild Rose’ en om de aandacht weer even te richten: ‘Mijn creativiteit mag vrijuit stromen/IK geef vorm aan MIJN verlangens en MIJN dromen/ik bewandel alleen mijn eigen wegen/ik HEB het lef/niets houdt mij tegen.’ Dank aan jullie én aan alle andere lieve zusters voor dit prachtige, inspirerende weekend ! Liefs, Wild Rose

Deelneemers van de workshop Beter in Bed met Tantra op de Kama Sutra Beurs:
Hey Pras en Cora,
Met veel belangstelling en met veel plezier heb ik afgelopen zaterdag naar jullie mogen luisteren en genieten. Hihi sja ik was daar samen met een vriendin, en we misten op dat moment onze vriendjes wel. Jullie site ziet er goed uit! Heb al wel wat tips, op mijn manier uitgeprobeerd. En dat viel goed in de smaak. Ik zou best wel veel meer van jullie willen leren, willen kijken en luisteren. Het is allemaal zeer boeiend. En leerzaam. En dan doel ik niet alleen op sexueel gebied.
Een warme groet terug.

Hoi, me vriendin en ik waren bij jullie workshop op de kamasutra beurs we vonden dat echt het hoogte punt van de beurs dus bedankt daarvoor.
groeten van een lekkerstel