Wil je op de hoogte blijven van mijn aanbod?  Schrijf je dan in voor mijn Sekscoach Nieuwsbrief.

Ik houd mij aan de nieuwe regels voor privacy en gebruik jouw mailadres alleen om op je op de hoogte te houden van mijn aanbod voor privé coaching, playshops, lezingen, optredens etc. Jouw gegevens worden absoluut niet gedeeld met derden en je kunt je op elk moment ook weer uitschrijven.

Heb je eerder mijn nieuwsbrief ontvangen, maar heb je je niet her ingeschreven? Geen paniek, na 25 mei kun je je gewoon weer opnieuw inschrijven.

Het veld om je in te schrijven vind je in de rechter kolom op elke pagina, behalve de Homepage.

Doe het nu en blijf op de hoogte!

Iedereen die zich (her)inschrijft krijgt een gratis HEADSEX audio download naar keuze als je mij na je inschrijving een mailtje stuurt met daar in je voorkeur welke download jij wilt ontvangen van mij.
Je vind de downloads onderaan deze pagina met het logo van HEADSEX.

 

Binnenkort vul ik mijn aanbod aan met betaalbare Playshops voor kleine intieme groepen bij mij thuis.

Je kunt me ook altijd blijven volgen via de Social Media links op deze website. Je vind ze onder en bovenaan.

 

Hartelijke groet, Cora

 

Leave a Comment