Nadia van POW, NPO3 kwam langs voor een kort item:

“Zo verwen je elkaar in quarantaine”

Er zijn natuurlijk veel meer tips te geven dan in dit korte item te zien is.
Volg daarom regelmatig mijn website of social media voor meer tips.

Er zijn ook veel meer technieken te leren om je seksuele ervaring te verdiepen. Dat kan samen maar ook alleen.

Het gaat in deze tijden natuurlijk niet alleen om technieken, maar juist ook om emoties en opgekropte gevoelens van geilheid tot boosheid, verwarring stress en paniek. Hoe ga jij daar mee om? Hoe hou je je seksleven leuk, spannend en fijn? Hoe zorg je dat je niet tegen de muren opvliegt van frustratie?

Er kan nogal wat loskomen. Heb je vragen, maak een afspraak voor on-line sekscoaching met videobellen.

De technieken aan het eind van het filmpje zijn slechts een kleine greep uit een grote selectie “handgrepen”, zowel voor de penis als voor de vulva waar ik coaching in geef en die toegepast kunnen worden op jezelf of aan je partner gegeven kunnen worden. En helaas in het montageproces, waar ik geen invloed op heb, gesneuveld en daardoor uit zijn verband getrokken. Maar nu ik je aandacht toch heb….

Hier kun je lezen hoe je elkaar een heerlijke erotische massage kunt geven.

Er is veel meer….als je bereid bent te leren omgaan met je eigen seksuele energie en daar meester of meesteres over te worden. Zo kom je als een top lover uit de Corona crisis. En is het als (weer) je seks kan hebben met een partner des te fijner.
Kijk eens bij mijn aanbod als je nieuwsgierig bent geworden, veel daarvan kan ook on-line via videobellen. En helaas op dit moment alleen maar on-line.

Meer tips volgen, deze zijn te vinden in de carousel “Sextips in tijden van Corona” op mijn homepage

Groetjes en misschien tot ziens, Cora