Het gaat maar door met die Corona maatregelen en de onzekerheid waarin mensen verkeren lijkt alleen maar groter te worden.

Dat roept bij velen angst op, zo niet angst voor Corona zelf, dan zeker voor het verliezen van de grip op de toekomst. Nu was die grip er in wezen natuurlijk nooit, maar we konden onszelf dat wel in ieder geval wijsmaken. Waardoor dan ook, momenteel regeert bij veel mensen de angst.

Lieve mensen, er is maar 1 antidote tegen angst en dat is liefde.

Niet voor niets zeggen de Engelsen “Making Love”, de Liefde moet je bedrijven. Als je dat niet doet, dan maak je plaats voor angst en het hele scale van gevoelens die je naar beneden halen.

Dus verzet je zinnen en focus op Liefde. Seks kan daarbij een goed middel zijn. Na seks maakt ons lichaam onder andere endorfine en oxitoxine aan, het knuffelhormoon genoemd.

Je word vriendelijker, aardiger, liefdevoller door seks. Zelfs als je het in de eentje doet. Hoe meer tijd je eraan besteedt, hoe beter. Dus niet snel een pornofilmpje kijken en even klaarkomen, of een snelle wip, dat is wel even lekker maar geeft niet dat heerlijke vredige gevoel waarmee seks met intimiteit je vervult. Dus ik heb het meer over Vrijen, met jezelf of anderen.

Mijn tip: Dit is een Vrijbrief.

Vrij! Vrij jezelf vrij van angst en zorgen. Zin kun je maken!
Durf je over te geven aan je lustgevoelens en er van te genieten. Jezelf te vullen met seksuele energie totdat je van top tot teen vibreert. Leer die prachtige, heftige, oerkracht door en door kennen. Leer de bron van je levenslust gebruiken om Liefde te creëren.

Een ieder van ons heeft hierin een verantwoordelijkheid naar zichzelf toe. Voor jezelf maar ook voor de ander.

So TOUCH IT, zo vaak mogelijk. Download HIER een leuke ringtone om je te herinneren.

https://soundcloud.com/cora-emens/touchit-ringtone

Liefde is besmettelijk!
Laten we eerst onszelf en vervolgens elkaar aansteken!

Meer tips volgen, deze zijn te vinden in de carousel “Sextips in tijden van Corona” op mijn homepage

Groetjes en misschien tot ziens, Cora