Dat begint met masturbatie!

Wat is er nou te leren aan masturberen vraag je je misschien af. Laat ik je vertellen….heel wat!

De meeste mensen ontdekken zelf een truukje dat voor hun werkt om een orgasme te krijgen. Fijn natuurlijk, die houden we erin. Maar er is veel meer te ontdekken en te ervaren. En wanneer beter dan in deze tijd van “social distancing”.
Nieuwe technieken, nieuwe manieren, bewust gebruik van je ademhaling en je seks spieren….

Het begint met jezelf aanraken, jezelf verkennen, focussen op de sensaties die je ervaart…hoe ga je daar mee om? Heb je haast, gedreven door geiligheid of neem je de tijd? Is je focus op ontlading of opladen?

Ik nodig je bij deze uit om jezelf schaamteloos en lustig aan te raken. Ik heb daarvoor een eenvoudig muziekje (wat ik ooit snel in elkaar heb gezet met het uitproberen van een kort on-line programma ter promotie van een tablet). Je kunt natuurlijk ook zelf een muziekje opzetten. Muziek die bij jouw stemming past of die je juist in een andere stemming brengt…

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis een geluidsbestand met instructies in seksuele technieken naar keuze uit de serie HEADSEX. Dan coach ik je met mijn stem. Stuur me maar een mailtje met jouw keuze zodra je je ingeschreven hebt.

Wil je liever nog meer persoonlijk gecoached worden boek dan een on-line afspraak voor masturbatie coaching. Zowel voor vrouwen als mannen. Zie mijn aanbod. Jij bepaald zelf hoeveel je laat zien en wat je doet en niemand raakt je aan, dus maar een kleine stap om te nemen.

Kom uit deze crisis als meester(es) over je eigen seksuele energie. Seks met een ander is dan zoveel fijner.

XXX, Cora

Meer tips volgen op de home pagina van deze website in de carousel:

“Sextips in tijden van Corona”