Nadia van PowNews was weer op bezoek voor een item.

Dit keer over de enorme toeloop op seksspeeltjes. Het schijnt dat de verkoop ervan bijna verdubbeld is vanwege Corona. Dat is te begrijpen. technologie neemt een steeds grotere plaats in in ons leven zo ook in ons seksleven.

Maar seksspeeltjes als vervanger van menselijk contact? Worden we voorbereid op robotsex? Gegarandeerde mechanische bevrediging? Meer, sneller, beter, heviger, langduriger en vooral veiliger?

Is dat echter wel zo bevredigend of is het enkel een uitlaatklep voor seksuele energie, om er vanaf te komen in plaats van je werkelijk op te laden door middel van seks?

En hoe speels ben je eigenlijk met seksspeeltjes?

Zoals altijd voelde ik me geroepen om wat tegengeluid te geven. Ik ben namelijk ervan overtuigd dat we zelf alles in huis hebben voor natuurlijke extase, mist we leren voelen, onszelf leren kennen, onze adem leren gebruiken en onze seks spieren. Juist in deze tijd is het zo belangrijk om hier tijd aan te besteden in plaats van de zoveelste instant fix aan te schaffen.

Bekijk de uitzending:

Er zijn alternatieven. Kijk eens wat je allemaal in huis hebt om mee te spelen. Stropdassen en sjaaltjes, keukengerei etc. En je eigen lijf natuurlijk. Leer jezelf kennen.

Speeltjes maken je niet speels, dat doe je zelf.

Meer tips volgen op de home pagina van deze website in de carousel:

“Sextips in tijden van Corona”.

Groetjes, Cora