We reden met een fijn gevoel naar huis, ook enigszins verward. Hoe kan iets zo intiems toch zo vanzelfsprekend gedeeld worden met jou? Allebei vonden we dat je het met veel respect en liefdevol deed, voelden ons gezien (en gevoeld!) zoals we zijn. X had het, zijn eigen woorden, ‘helemaal door’. Hij had volledige controle over zich zelf en was tegelijk helemaal vrij en genoot met volle teugen. Ook ik voelde me helemaal vrij om me echt te laten gaan. Zo kon ik klaarkomen met hem in me zonder dat hij klaarkwam. Wauw, dat is echt nog nooit gelukt en het was zo ontzettend mooi en lekker dat ik erna gewoon van moest huilen..
We hebben ons tot 3 uur helemaal laten gaan, steeds opnieuw beginnen, even pauze voor een drankje, de cd weer aan, blokjes hout erbij enz. ook dat is helemaal nieuw. Eerder zou daarmee de sfeer verstoord zijn en de drempel te hoog om verder te gaan.
De dagen erna hebben we nog heel veel plezier gehad van het nagenieten. X voelde zich energiek en verlicht met onderstromende rust. En allebei heel erg bevrijd!
Dat we dit na 25 jaar mogen ervaren en meemaken voelt als een groot geschenk. Helemaal als ik bedenk waar we vandaan komen.
Dank je wel Cora! Je hebt ons de goede weg gewezen, dat is zeker!