“Your personal Touch”: Op veler verzoek stel ik mijn prijswinnende video “Your Personal Touch” via deze website als download beschikbaar om te bestellen. Het brengt de geheimen en de wonderen van de vrouwelijke seksualiteit expliciet in beeld.

Headsex: Download audio bestanden met instructies in “real time” in seksuele technieken. De originele website bestaat niet meer, teveel gedoe, maar gelukkig kun je ze nog wel gewoon bij mij bestellen.
Volg de stem van sekscoach Cora en doe gelijk mee.

 

YOUR PERSONAL TOUCH Video

Download mijn prijswinnende instructie video “Your Personal Touch”.

Laat je verleiden, inspireren en ga zelf aan de slag met de getoonde technieken voor ademhaling, bekkenbodemspieren, eigenliefde en zelfbevrediging.

Op veler verzoek stel ik mijn prijswinnende video “Your Personal Touch” via deze website als download beschikbaar om te bestellen.
Het brengt de geheimen en de wonderen van de vrouwelijke seksualiteit expliciet in beeld.

Deze ingekorte download [30 minuten] geeft je een kijkje in hoe het er aan toe ging in mijn beroemde workshop “Vrijen met jeZelf” over zelfbevrediging en eigenliefde en werd mogelijk gemaakt door de medewerking van een aantal zeer moedige vrouwen die deze workshop hadden gevolgd en aan de hele wereld wilden laten zien hoeveel zij er aan gehad hebben.

Een teaser is te vinden op mijn YouTube kanaal via de Social Media icons.
https://youtu.be/FZZrRf_W3qg

Prijs: 6,00 Euro.
Bestel nu!

Reactie op artikel AD en “Your Personal Touch” DVD
Ik kwam laatst op je prachtige informatieve website.Je bent een opmerkelijke intelligente vrouw en ook nog heel erg mooi.
Ik heb je prachtige videoworkshop  ‘Your personal touch’ voor 2 euro bekeken online ik vond het werkelijk prachtig om je als ervaringsdeskundige te zien en moet zeggen dat ik hoop heb geleerd en ook toepast bij mijn vriendin. Ik heb al enkele keren naar je videoworkshop gekeken en ga dan ook dvd van je bestellen.
Komen er meer dvd’s of online video’s uit van jouw in de toekomst dat zou ik graag willen weten.
Ik ben echt een grote fan van je geworden sinds kort en blijf je activeiten volgen.Bedankt, ….

HEADSEX

Download audio bestanden met instructies in “real time” in seksuele technieken.
Volg de stem van sekscoach Cora en doe gelijk mee.
Prijs 3,50 Euro per download.
Stuur mij een mailtje met welke download(s) je wilt bestellen en ik mail je terug met de benodigde gegevens.

Reactie op Headsex huiswerk:
Ben toch zo blij dat ik naar je toe geweest ben. Het is, zoals ik al dacht, heel goed voor mij geweest en inderdaad brengt het mij verder.Ik ben meteen begonnen met luisteren naar de headsex en gaan uitvinden met mijzelf wat ik fijn en lekker vind. De eerste 2 keer durfde ik al iets langer vol te houden maar daarna.. 💗Ik kon gewoon niet stoppen en ik zei tegen mijzelf ipv zo is het wel genoeg, laat maar toe!Een hele overwinning en bovenal een zalige ervaring van wat kwam. Helemaal warm, opgewonden en soort trilling, spiertrekkinkjes/samenknijpinkjes waar ik geen controle meer over had. Zalig om te ervaren.

Reactie op HEADSEX Masturbatietraining 1:
Hoi Cora, Ik ben gisteren meteen aan de slag gegaan met de masturbatietraining en wilde je even laten weten dat het heerlijk was! Dit is een keer heel wat anders dan het “recht toe, recht aan”! Bedankt!

Reactie van een cliënt die de Headsex masturbatie training aangeschaft heeft:
“Hi Cora,Wat is de masturbatie headsex voor de man goed zeg! Ik had ze een keer bij je besteld in Mp3 formaat. Vooral die laatste ook met 2 handen eromheen in combinatie met bekkenstoten, zeer hevig intens orgasme, jeej!! Gaaf! Nog bedankt! Groetjes…..”

Reactie van gebruikster HEADSEX “Ontdek je Hot-spots”.
“Ik heb het gevoel dat ik me een stuk meer kan overgeven in begeleiding van de oefeningen etc.
Het gevoel dat mijn vagina flexibel is en dat het ervaren van pijn geen onderdeel hoeft te zijn wanneer ik iets naar binnenbreng.
Dit is op zich al een hele stap vooruit mezelf te kunnen bevinden in deze onspanning.”

Reactie op HEADSEX.
“Mijn complimenten voor het Headsex – initiatief.
Wel moet ik zeggen dat ik dankzij de begeleiding al dieper met mezelf in contact ben kunnen komen. Dit is natuurlijk echt wel al een doorbraak.@ Was FAN-TAS-TISCH!”