In verband met Corona moet ik me houden aan de volgende maatregelen :

Ik werk zoveel mogelijk on-line met videobellen via skype of whatsapp.
Mocht je toch liever in levende lijve willen komen dan werk ik op de volgende manier:

Van te voren is er communicatie over de intake aangaande Corona. Blijf thuis als je klachten hebt zoals : neusverkoudheid, loopneus, keelpijn , lichte hoest of verhoging. Natuurlijk is een onderdeel van de corona maatregelen dat ik zelf ook klachtenvrij ben.
Aangezien niet iedereen te koop loopt met een bezoek aan een sekscoach, hanteer ik privacy en laat ik aan jou de beslissing of ik je naam evt door mag geven i.v.m. contactonderzoek.

Ik draag geen masker ( want dit is niet verplicht) en ik verwacht het ook niet van jou als client. Ik werk veel met ademhaling en tijdens massages belemmert een masker het effect. Tijdens gesprekken en oefeningen hou ik voldoende afstand.

De sessies en massages vinden plaats in een goed geventileerde ruimte.
Ik vraag je hier te douchen zowel voor als na de massage.

Buiten de sessies en massages om houden we afstand, dus geen knuffels, geen handen schudden. Ik verwelkom je met een glimlach en een open hart.