Wat is een Yoni Massage.

Een Yoni massage is een massage van de vagina, venusheuvel, liezen, genotslippen, clitoris en inwendig de bekkenbodemspieren en de G-spot. Ik maak daarbij onder andere gebruik van drukpunten om de doorbloeding en de doorstroming van energie te bevorderen. Eventuële blokkades worden weg gemasseerd. Ik leer je ook hoe je bewust gebruik kunt maken van je ademhaling om oud zeer los te laten en om meer genot toe te staan.

Het doel is een ontspannen staat van opwinding te bereiken. Een orgasme is niet het einddoel, maar kan en mag spontaan gebeuren.

Van te voren vraag ik jou of je wilt dat ik mijn kleren aan houd of alleen mijn slipje. De meeste van mijn vrouwelijke cliënten vinden het fijner als ik mijzelf ook bloot geef, terwijl jij misschien liever hebt dat ik mijn kleren aan hou. De keus is helemaal aan jou.

 

 

 
De massage vind plaats naar keuze op mijn massagetafel of op een matras. Wel van te voren aangeven graag.

 

Tarief:
175,- Euro voor 60 minuten.
200,- Euro voor de-armouring Yoni Massage van 90 minuten. Aansluitend leer ik je hoe dit bij jezelf te doen.

Yoni massage bij “Spuiten&Slikken” BNN

Naar aanleiding van het item over de de-armoring Yoni massage door sekscoach Cora Emens bij Spuiten&Slikken.

Bekijk de aflevering. De Yoni massage zit tegen het eind.

 

 

Vragen? Zie FAQ op de Home pagina.

Reacties van een tevreden cliëntes:

Hoi Cora,
Nou, pffff,
Even bekomen van mijn nieuwste ervaring.….
Tja, hoe moet ik dat uitleggen?
Jij hebt een onbereikbare droom, fantasie ineens “down to earth” gebracht! En wat ben jij toch weer een bijzonder mens…..je krijgt het toch weer voor elkaar dat ik de volgende stap weer zet en je maakt alles zo normaal. In mijn verste dromen en gedachten had ik niet kunnen bedenken dat het zoals afgelopen woensdag zou lopen.
Je bent gewoon psychologe, seksuologe en haptotherapeut in een gedraaid!!!!

Hoi Cora!
Met veel plezier denk ik nog terug aan de fijne sessie vorige maand! Zo fijn om contact te maken met mezelf op een zo intieme en pure wijze! Erg bijzonder.
Ten tijde van de sessie, had ik net een aantal weken mailcontact met een lieve jongen, en hadden we elkaar ook al een keertje gezien. Inmiddels zijn we best veel aan het daten, en lijkt er iets moois te bloeien! Lentekriebels! Het voelt heel fijn omdat het ook wat dieper lijkt te gaan! We zijn allebei verliefd!  Onze laatste keren samen wilden we ook intiem/seksueel met penetratie van elkaar genieten.Ik geloof dat ik je vertelde dat ik dit niet zo vaak doe. De laatste keer was ruim een jaar geleden en toen lukte het niet.
We hebben ad-hoc toch geprobeerd te improviseren met inwendige massage. Hij is heel gentle dus dat ging best goed! Het lukte ook om een stukje te penetreren. Erg spannend allemaal!


Hallo Cora,

Heel erg bedankt voor je adviezen en tips. Ik zal er zeker mee aan de slag gaan.
Ook wil ik je bedanken voor de fijne ontspannende massage. Het heeft mij goed gedaan!
Het was fijn om je te ontmoeten.
Lieve groet,

Ben wel blij dat ik nu zo ver ben. Nooit verwacht. Maar dankzij jou! Voelt echt goed bij jou. Je stelt mij echt op m’n gemak, en daar is heel wat voor nodig. ???? Goede en fijne aanpak heb je. Voelt veilig en vertrouwd, eigenlijk nergens om voor te schamen. Ik kan het iedereen met (en zonder ???? “Yoni-problemen” aanraden. Dankjewel!”

 
Hoi Cora, nogmaals bedankt voor je liefdevolle massage en aandacht !
Ik zit duidelijk anders in mijn lijf dan ervoor.