obj29geo29pg1p12De-armoring the Vagina

Veel vrouwen slaan emotionele en fysieke pijn op in hun vagina. Dit leidt uiteindelijk tot chronische blokkades waardoor de toevoer van bloed naar de vagina wordt geblokkeerd. Het gevolg is nauwelijks enige seksuele opwinding, te weinig gevoel of pijn tijdens of na het vrijen. In deze workshop geef en ontvang je een Yoni massage van een andere vrouw om alles los te laten en je opnieuw te kunnen openen. Maar ook als je wel totaal van seks kunt genieten is dit een heerlijke massage om te ondergaan. Een ervaring om nooit te vergeten vol warmte en liefde. Voor alle vrouwen dus!

 

 

Wat er allemaal mogelijk is in deze één daagse workshop:

Leer de orgastische zones van  het vrouwelijk lichaam bespelen.

Leer op een speelse wijze diverse intieme handgrepen en kneepjes.

Leer geven en ontvangen van een erotische Yoni massage.

Leer Taoïstische drukpunt massage geven rond en in de Yoni.

Leer spanningen en opgeslagen oud zeer los te laten en weg te masseren.

Geniet lang en uitgebreid van seksuele opwinding.

Ervaar de extase van een totaal lichaamsorgasme.

 

Hoe te boeken?

Alleen op verzoek! Stuur me een mailtje en ik zet je op de lijst.  Stel zelf een groep samen [minimaal  8 vrouwen] en regel een ruimte. Tijden in overleg. Bij interesse neem contact op met sekscoachatgmail.com 

Tarief: 100,- Euro per persoon. [dit tarief geld alleen als je deelneemt aan een groep]

Ik heb deze handgrepen persoonlijk geleerd van de originele en meest bekende coaches op dit gebied, Joseph Kramer PhD en Annie Sprinkle Phd, die deze technieken ontwikkeld en wereldwijd onderwezen hebben. Ik zelf heb ze ruim 30 jaar in mijn praktijk gebruikt en onderwezen.

Ik zie er naar uit je te mogen ontvangen en te inspireren.