Why I Love Sex:

Dat ik gek ben op seks is geen geheim. Ik heb er tenslotte mijn levenswerk van gemaakt om van seks te genieten en om anderen te coachen in het kunnen genieten van een goed seksleven of dat nu solo of met anderen is.

“Why I Love Sex` is de titel van het nieuwste boek van Ralf Mitsch. Openhartige interviews met mannen en vrouwen die erotiek en seksualiteit omarmen in hun  leven en werk. Naast elk interview een niets verhullende foto. Eerlijke mensen, de schaamte voorbij. Ik ben dan ook trots dat zowel mijn man als ik uitgenodigd werden om samen met nog zo´n 50 anderen aan dit taboe doorbrekende boek mee te werken. Taboe doorbrekend niet om het naakt, maar om de naakte waarheid.

Why I Love Sex teaser 2 from Joao MB Costa on Vimeo.

De Volkskrant plaatste 5 interviews met foto’s in hun weekendbijlage van 2-9-2017 .

Het boek komt uit op 15 september.  Klik hier voor meer informatie.

Lovende woorden:

Ik ben zowiezo trots op het werk wat ik mag doen en trots op de successen die ik ermee behaal in vaak korte tijd.
Ik kreeg net weer een hartverwarmende reactie van een cliënte die ik vandaag voor de tweede keer coachte. Het doet mij zo goed vrouwen [en mannen] te kunnen coachen dat ik deze reactie graag met jou deel. Wie weet haalt het je twijfels weg en maak je een afspraak om door mij gecoached te worden.

Ben wel blij dat ik nu zo ver ben. Nooit verwacht. Maar dankzij jou! Voelt echt goed bij jou. Je stelt mij echt op m’n gemak, en daar is heel wat voor nodig. 🙂 Goede en fijne aanpak heb je. Voelt veilig en vertrouwd, eigenlijk nergens om voor te schamen. Ik kan het iedereen met (en zonder 🙂 “Yoni-problemen” aanraden. Dankjewel!”

Yoni Massages:

Mocht je de vorige post gemist hebben:  Er kunnen weer Yoni massage sessies met mijn man geboekt worden voor in oktober , met of zonder dat ik daarbij aanwezig ben.

Boekingen zijn mogelijk door contact op te nemen via sekscoach@gmail.com

 

Waarom ik 50,- euro van te voren vraag:

Hoe het komt weet ik niet, maar het laatse jaar heb ik te vaak naar mijn zin zitten wachten op [mannelijke] cliënten die zonder opgaaf van reden niet op kwamen dagen. Dat is aanleiding tot het vragen van een voorschot wat als borg dient dat de afspraak zeker staat. Helaas neem ik ook de telefoon niet meer aan en ben ik in eerste instantie alleen te bereiken via sekscoach@gmail.com. 

Skype intake sessies zijn alleen mogelijk op afspraak.
Je bent van harte welkom.

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *