Deze week staat er een kort interview met mij in de Nieuwe Revu.

SexAcademyEen van de kopjes stelt dat ik nooit verder ga dan vingeren en aftrekken, maar dat ga ik wel!
Geslachtsgemeenschap heb ik inderdaad nooit met mijn cliënten, hoe vaak ik ook het verzoek krijg, daar stel ik mijn grens. Ik ben namelijk sekscoach en geen surrogaat partner. Net als bij voetbal doet een coach niet mee, maar zet wel al de opgedane ervaring in om te coachen naar een top level.

Hoezo ga ik dan toch verder dan vingeren en aftrekken?
Ik leer mijn cliënten om te genieten van seks, zich te laven aan seks, zich met seks op te laden en eventueel hun relatie op een sappig peil te houden.

Daarbij komt wel wat meer kijken dan  wat kunstjes toepassen met vingeren of aftrekken. Bij mijn coaching, die in sommige gevallen hands-on en uitermate praktisch is,  leer ik mensen de hogeschool van het handwerk. Hoe niet alleen te spelen met de bekendste hoog gevoelige plekjes van jezelf of je partner, maar om daadwerkelijk seksuële energie op te wekken, te laten circuleren en eventueel op te slaan zodat je hele wezen en niet alleen je lijf er mee gevoedt wordt.

Het gaat dus niet alleen om de ontlading van spanning, maar om het genieten en het versterken van je vitaliteit.
Daar is soms heel wat voor nodig. Met drukpuntmassage en ademhaling leer ik mijn cliënten eerst ontspannen. Bij veel mensen is het hele buikgebied verwaarloosd en veel te gespannen. Seks is dan de enige manier geworden om te ontspannen met als gevolg dat mannen snel klaarkomen en vrouwen vaak niet echt opgewonden raken.

Daarnaast geef ik ook nog eens heel veel tips en help ik [echt]paren om elkaar [weer] te vinden op het seksuële en communicatieve vlak. Dit doe ik met behulp van oefeningen, huiswerk, erotische massages en van alles wat men nog meer wil leren van orale seks tot standjes die specifiek goed zijn voor hen. Maar ook voeding, levenstijl en hoe men omgaat met elkaar krijgen soms aandacht als dat nodig blijkt. Goede seks verbindt.

Als sekscoach krijg ik veel mensen met problemen, ook mensen die al jarenlang bij een seksuologe hebben gelopen en er achter zijn dat ze met praten en ontleden niet veel verder komen. Het is fijn om deze mensen te kunnen helpen.

Maar ik ben ooit begonnen met dit vak [lang voodat ik beter in bed presenteerde in 2005] omdat ik er wilde zijn voor die mensen die iets meer wilden leren dan vingeren en aftrekken. Die beseffen dat er meer uit te halen is, dat seks het smeermiddel van een relatie is, de jus van het leven, een natuurlijke behoefte die je kunt ontwikkelen tot een levenskunst.

Dus wil jij ook meer van seks genieten, meer ontdekken en seks een belangrijk deel van je leven laten zijn, neem dan contact op, schroom niet.
Je hoeft niet te wachten tot je een probleem hebt. Juist niet! Hoe eerder hoe beter, dan kun je er nog de rest van je leven plezier van hebben.

Zoals zoveel van mijn cliënten verzuchten: “Had ik dit maar veel eerder geweten”.

Seks leer je door het te doen!

Lees hier het interview.

PageLines- cora001.jpg

 

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *