Zo, het was even blog stilte met sekscoach. Niet omdat er niets gebeurde, maar omdat mijn focus even op Turkije lag. Mijn man werkt daar als entertainer en ik ga nu regelmatig naar Istanbul. Heel voorzichtig ben ik daar ook aan het werk, hoewel dat  veel minder openlijk gaat als in Nederland.
In Istanbul heb ik een bekende seksuoloog/gynacoloog leren kennen met wie ik samen ga werken. En ik geef daar nu ook privé sessies  aan mensen die mij weten te vinden. In Amsterdam heb ik in april  zelfs een hele groep zakenmannen uit Turkije een workshop gegeven: “How to become an irresistable Lover”, welke met groot succes ontvangen werd. Deze korte workshop is overigens ook in het Nederlands te boeken. Als je interesse hebt neem dan even contact op. Ik maak workshops op maat voor iedere gelegenheid. Zowel voor vrouwen of mannen apart of koppels.

11140028_10206524226882301_6955862376188725674_nHet was fijn om wat tijd door te brengen met mijn partner. Ik ben nog steeds geen fan van lange afstands relaties, maar zo doe ik ook hiermee nu ervaring op.
Het mooie van bij elkaar zijn met een tijdslimiet is dat je van elke seconde leert genieten. Het heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht. Het was ook goed om samen even helemaal van de wereld te zijn. In ons geval letterlijk in een ballon hoog boven Cappadocia, een ervaring om nooit te vergeten. Ik voel me weer helemaal opgeladen.

Nu dat ik weer terug in Nederland ben, zal ik waarschijnlijk tot half juli hier blijven. In die tijd ben ik uiteraard weer beschikbaar voor sekscoaching en erotische massages.

Postings over mijn werk als sekscoach en mijn aanbod zijn vanaf nu alleen nog maar te volgen via Twitter en Sekscoach facebook account. De facebook account Sekscoah Cora Emens heb ik gewist. Dat heeft o.a. te maken met het voorzichtig aandoen in Turkije en daar niet al te herkenbaar zijn. Ook is het beter voor de carriëre van mijn man als hij niet via facebook direct in verband wordt gebracht met Sekscoach Cora Emens. Ik heb mij altijd totaal laten zien als sekscoach en het is dan ook heel nieuw voor mij om mij zo voorzichtig op te stellen, maar helaas is het niet anders daar.

Om toch nog dingen met je te kunnen delen die wat minder geschikt zijn om totaal openbaar te maken bestaat er gelukkig ook nog zoiets als een Nieuwsbrief.
Ik wil je dan ook uitnodigen om je daarvoor in te schrijven. Dat kan links onderaan op deze pagina. En ik zal het extra aantrekkelijk voor je maken.

Een ieder die zich ingeschreven heeft voor mijn nieuwsbrief krijgt in de maand juni 25,- Euro korting op een Erotische Massage. Of je nu al jaren ingeschreven staat of dat je dit nu meteen doet.

Ik beloof dat ik in juni een nieuwsbrief zal maken, dan heb ik hopelijk weer wat tijd.

Meteen de dag na terugkomst was ik de eregaste op het Holy Fuck Filmfestival in Amsterdam waar de laatste film van Petra Joy, “She Comes” was uitgekozen om het filmfestival te openen. De film was voornamelijk gekozen door de scene “And the Winner is…” waarin ik als oudere dame de hoofdrol speel.  MFE.TV maakte een korte documantaire met een interview met mij over mijn deelname aan deze film met prachtige Tantrische momenten.  In mijn volgende nieuwsbrief zal ik de links vermelden waar je deze film kunt bestellen of per scene on-line kunt bekijken.

Dus schrijf je in, blijf op de hoogte en pak die korting!

Je kunt me in de tussentijd dus altijd blijven volgen op Twitter, links hiernaast en op de facebook pagina “Sekscoach”, zie rechts hiermaast.  Daarop plaats ik niet alleen aankondigingen over mijn werk, maar ook de laatste nieuwtjes op het gebied van seksualiteit en intimiteit en zo nu en dan iets wat je hopelijk inspireert of aan het lachen maakt.

Hartelijke groeten,

PageLines- cora001.jpg

Share →

5 Responses to Terug van weg geweest.

 1. Arthur says:

  Dag Cora,
  Ik ken de naam NASA van een vrouw die mij zo’n 25 jaar geleden regelmatig masseerde.
  Ze is op een bepaald moment naar de VS vertrokken.
  Ze heet Wil van Schaik.
  Ooit van haar gehoord?

  vr.gr., Arthur

 2. Loek says:

  Lieve Cora,

  Hoe zou ik een afspraak met je kunnen maken voor een tantra-massage?

  Alvast bedankt voor je reactie.

  Groeten,

  Loek

 3. Anouk says:

  Hoi Cora,

  Wat jammer dat het even stil is op de blog.
  Ik lees je artikelen altijd met bijzonder veel aandacht!
  Nu is het ook alweer enige tijd geleden dat ik een blog van je heb kunnen lezen.
  Hopelijk zal je gauw weer iets actiever worden op het blog.
  Succes in Turkije!

  Liefs,

  Anouk

 4. Cora Emens says:

  Ja, zij was in het begin bij de NASA betrokken en inderdaad een hele goede masseuse.

 5. Cora Emens says:

  via sekscoach@gmail.com, mijn excuses voor de veel te late reactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *