emmaEmma ontdekt haar orgasme.

Regelmatig wordt ik gevraagd om een bijdrage te leveren aan een TV programma. Al vanaf het begin van Spuiten&Slikken heb ik mijn medewerking aan dat programma verleend omdat ik het belangrijk vind jongeren te helpen met hun seksleven. Ondanks dat veel mensen met problemen de weg naar mij weten te vinden, voorkom ik liever problemen dan dat ik ze genees. Dat is ook één van de redenen waarom ik sekscoach ben en geen seksuologe.

Emma heeft nog nooit een orgasme gehad en in haar ontdekkingstocht komt ze onder andere bij mij voor coaching.

spuiten-slikken

Het fragment van de uitzending is hier te zien.

Ik leer haar meer contact te maken met haar lichaam, het gevoel in haar bekken en hoe ze zichzelf kan vingeren. Emma blijkt net als zoveel vrouwen en mannen altijd direct alleen haar clit te stimuleren en dat werkt niet voor haar.

De hele zoektocht van Emma is zowiezo interessant om te bekijken.

 

Oproep! Wil jij ook door mij gecoached worden voor een TV programma?

In_Love
Het was liefde op het eerste gezicht toen mijn partner Shai Shahar en ik  elkaar ontmoetten bij de Katherine Keyl show waar we beiden in het panel zaten als expert van het vrouwelijk orgasme. De media is ons door de jaren heen regelmatig blijven volgen.  We zijn ooit in één jaar tijd geintervieuwd en uitgeroepen door verschillende media tot “het Perfecte Paar” , het Ideale Paar’ en “het Paar van het nieuwe Milennium”.

Geloof me zo’n titel krijg je niet voor niets. Ondanks het feit dat we heel wat voor onze kiezen hebben gehad in de jaren dat we samen zijn en we net als iedereen te maken hebben gehad met ziekte, kinderen opvoeden, meningsverschillen en andere ongemakken zijn we dit jaar al 20 jaar  een gelukkig paar.
Onze relatie wordt opnieuw onder de loupe genomen in een programma voor  NPO3, met hoogtepunten, maar ook dieptepunten die we voorgeschoteld hebben gekregen en overwonnen. Seks heeft daarbij altijd een grote rol gespeeld. We horen vaak dat onze liefdesrelatie een inspiratie is voor velen.

Daarom ben ik op zoek naar een stel dat door mij gecoached wil worden in een aantal seks-en intimiteits technieken waarmee jullie relatie liefdevol, stevig en spannend gehouden kan worden. Dat mag net zoals je hierboven ziet met de kleren aan, maar ze mogen ook uit. Net waar jullie je prettig bij voelen. De oefeningen  worden op jullie situatie afgestemd.

Hebben jullie interesse en durven jullie het net als Emma hierboven gecoached te worden op TV, stuur me dan een email

 

Voorafgaande aan coaching alleen contact via email of skype mogelijk.

Helaas is het door verschillende nare ervaringen alleen mogelijk afspraken te maken voor coaching per e-mail. Mocht je toch behoefte hebben om eerst met mij te spreken voordat je besluit om een afspraak te maken, dan is dat alleen mogelijk per skype, zodat ik kan zien met wie ik te maken heb en zodat jij mij ook kan zien. Wel zo fijn. Voor meer informatie daarover kijk onder coaching en skype intake.

 

Hartelijke groet,
PageLines- cora001.jpg

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *