corashoot-3Beste bezoek[st]er van mijn website.

Van harte welkom.
Ik ben er eindelijk eens voor gaan zitten en hoop dat mijn aanbod nu overzichtelijker is. Ook heb ik een aantal nieuwe mogelijkheden voor coaching toegevoegd. Echter alles beschrijven is onmogelijk, dus heb je vragen, mail dan gerust. Kijk van te voren graag wel even of jouw vraag al niet beantwoord is bij FAQ onder coaching.

De herfst en de winter zijn bij uitstek geschikt om je te verdiepen in jezelf en in je eventuële partner. Voor het aanleren van nieuwe vaardigheden.
Seks verandert door je hele leven heen, je houdt dus nooit op met groeien. Het is van het grootste belang dat je blijft communiceren met elkaar over deze veranderingen en je blijft verdiepen in technieken om elkaar te verwennen.

 


Veranderingen vinden in de regel plaats door:

Het langer dan twee jaar bij elkaar zijn.
Het krijgen van kinderen.
Slechte communicatie, niet aangeven wat je fijn vindt.
Vrouwen die hun partner gaan bemoederen in een langdurige relatie.
Mannen die hun vrouw niet weten te verleiden.
Ziekte, ruzies, stress of verlies van dierbaren.
Verandering in de hormoonhuishouding.
Verslapping van de bekkenbodemspieren.
De menopauze van de vrouw, penopauze van de man.
Ouder worden en daardoor minder stamina.
Vreemd gaan, ontrouw en/of porno verslavng.

 

Houdt je seksleven actief en spannend.

Seks houdt je sappig en gezond en houdt het leven boeiend en bewaard de vrede in huis. Het is dus helemaal niet zo gek tijd te besteden aan het je verder ontwikkelen op dit gebied. Er blijft zoveel te ontdekken. Slimme mensen doen meer aan seks.

 

Van harte welkom voor een afspraak.

Wil je de draad weer oppakken in jullie relatie of gewoon je verder verdiepen in je eigen seksualiteit of samen met je partner, maak dan eens een afspraak.
Je legt je nergens aan vast, je hoeft dus niet in te tekenen voor een hele serie afspraken.

In de regel heb je aan één coaching zeker een hele tijd genoeg, mits je uiteraard de tijd neemt om mijn adviezen in de praktijk te brengen.
Je krijgt advies, oefeningen en huiswerk mee en we communiceren achteraf via email en bekijken per keer of je een vervolg afspraak wilt.

Je kunt afspraken maken voor coaching, korte workshops of erotische massages.  Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf een groep te organiseren en mij in te huren. De aanleiding kan bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest zijn of een vrienden-of vriendinnen uitje. Ik maak de workshop dan speciaal op verzoek op maat.

Bij twijfel kan er ook eerst een intake van 15 minuten via Skype gedaan worden. Het bedrag wat je daar van te voren voor overmaakt wordt in mindering gebracht bjij de eerste afspraak.

Afspraken kunnen alleen per email gemaakt worden. Helaas kun je me niet bellen, daar is teveel misbruik van gemaakt in het verleden.

 

Ik hoop je te mogen begroeten in mijn praktijk aan huis in Harmelen.

PageLines- cora001.jpg

 

Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *