Erotische Massage voor [gelegenheids] koppels.

Tantra-massage

Leer de fijne kneepjes van Erotische Massage onder deskundige leiding, zoals gezien op TV bij de onder andere “De Reunie”, “Beter in Bed” en de “Sex Academy” .

Ik ben met name gespecialiseerd in de volgende erotische massages.

 

Mogelijkheden:

TEM [Taoïstische Erotische Massage]

Yoni Massage

Penis Massage

Wederzijdse Massage

Sensuële Body to Body Massage

 

Klik op de kopjes hier boven voor meer informatie, een beschrijving en tarieven.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

massagetafel

 

Waar:
Je krijgt les op de sprookjesachtige zolder op het beroemde Bamboe bed dat al vele malen op TV is geweest.

Of op een massagetafel als jullie dat liever willen.

Zowel voor man/vrouw als vrouw/vrouw koppels.

Afspraak: sekscoach@gmail.com

 

Het verschil tussen een Tantra massage en een TEM.

Tantra is een levenswijze die verbinding en verlichting als doel heeft. Tantra is niet specifiek seksueel, hoewel seksualiteit wel tot verbinding en verlichting kan leiden in combinatie met de gehele Tantrische leer. Tantra is in het westen met name bekend geworden door de connectie met seksualiteit en daaruit zijn de Tantrische massages voort gekomen, een term die ik liever niet gebruik. Ik maak gebruik van de term Sensuële Erotische Massage.
Een  Sensuële Erotische Massage is zacht, sensueel, erotisch en gericht op het stimuleren van de zintuigen en het openen van het hart. De ademhaling is diep en rustig.
Een TEM is een krachtiger massage met uitgebreide handgrepen voor onder andere het masseren van de Penis en de Yoni voor het opwekken, circuleren en opslaan van seksuele energie het met behulp van  vuur ademhaling en de Big Draw. Het resultaat is het openen van alle chakra’s en de verbinding tussen het sexualiteit en spiritualiteit.

Voor beginners is een Sensuële Erotische Massage aan te raden. Daarvoor kan met uiteraard ook een afspraak met mij maken.