obj29geo29pg1p12

De G-spot, meer dan een spot.

De G-spot is een klier, het vrouwelijke equivalent van de mannelijke prostaat. De klier maakt vocht aan en zorgt er onde andere voor dat de vagina vochtig is tijdens seksuële opwinding. Vrouwelijk ejaculatie kan net als mannelijke ejaculatie enorm verschillen in kracht. Het kan variëren van enkele druppeltjes tot een spuitende fontein. In deze korte workshop leer je de verschillende technieken voor stimulatie. Het is echter geen garantie dat je meteen  al ejaculeert. Maar met oefening zal dit leiden tot succes.

 

Waarom is de G-spot zo belangrijk?

Het vocht dat de G-spot produceert is helder en is anti bacterieel. Regelmatige stumulatie waardoor er een grote hoeveelheid vocht wordt geproduceert en geëjaculeert kan met name blaasontstekingen en andere infecties voorkomen.

 

Wat leer je:

Leer spanningen en opgeslagen oud zeer los te laten.
Krijg inzicht in wat de G-spot is en hoe deze werkt.
Leer de G-spot stimuleren bij jezelf.
Leer ontspannen om te kunnen ejaculeren.
Leer over de bekkenbodemspieren.
 

Hoewel men op wetenschappelijk niveau nog aan het discussiëren is over het bestaan van de G-spot, weten veel vrouwen het zeker: zij bestaat! In deze workshop wordt je ingewijdt in de ins en outs van de G-spot en de vrouwelijke ejaculatie.
Aan de hand van foto’s en film wordt duidelijk wat de G-spot precies is, hoe deze werkt en hoe deze bij je zelf te stimuleren. Met behulp van ademhalingstechnieken leer je je volledig te ontspannen, wat ejaculatie makkelijker maakt.

 

Hands-on:

Deze korte workshop is praktisch gericht. Dat wil zeggen je gaat onder begeleiding op zoek naar je eigen G-spot. Je leert hoe je jezelf daar het beste aan kunt raken en op welk moment zodat het niet irriteert. Ook leer je om eventueel oud zeer wat opgeslagen is in de G-spot los te laten.

 

Tarief:

175,- Euro voor 90 minuten

 

Waar: Bij Cora thuis in Harmelen.

Maak een afspraak.