31 oktober was ik te zien in het programma “Het Perfecte Plaatje” als naaktmodel.  Nu ben ik me terdege van bewust dat ik al voorbij “het Perfecte Plaatje” ben als sexy model. Bij sexy plaatjes denkt men toch in de regel aan een jonge meid of jonge man, strak en glad in het vel en dat ben ik helaas toch echt niet meer. Ik was de speciale verrassing als “een wat oudere vrouw”, een uitdaging voor de fotograaf om er toch nog een sexy plaatje van te maken. En een uitdaging voor mij om mij als oudere vrouw zo bloot te geven op TV. De foto met mij als model eindigde boven verwachting op de derde plaats, helemaal niet slecht gedaan dus. Ik ben enorm trots op de impromtu samenwerking met de zanger en amateur fotograaf Roel van Velzen. Het is een mooie foto geworden, die ik helaas niet op mijn eigen website mag publiceren. Maar  je kunt hem toch zien via deze link. De hele uitzending is te zien bij “uitzending gemist”.

Ik ben echt niet de enige die worstelt met “het Perfecte Plaatje”. Ik ken geen enkele vrouw die totaal tevreden is met haar uiterlijk. En helaas heeft dat grote invloed op vrouwen hoe sexy zij zich voelen. “Perfect” is toch vaak alleen zoals vrouwen in de media worden afgebeeld en laten we eerlijk zijn, er zijn er maar een paar die zich daarmee kunnen meten. En waarom zouden we persé moeten voldoen aan de geïdealiseerde en gefotoshopte afbeeldingen van vrouwen? De vrouwen in een keurslijf dwingen waarin zij zich ongelukkig voelen? Ja ik weet het,  de commercie vaart er wel bij. Maar de vrouwen zelf niet. En hoe kan dat ook als je na je 35ste al als rijper en zelfs als oud bestempeld wordt?

De reden dat ik heb meegedaan is om dit te helpen doorbreken. Ik zit dan wel niet meer zo strak in het vel, maar nog wel lekker in mijn vel. En als er iets sexy is, is het wel een vrouw die lekker in haar vel zit.

En daar help ik graag andere vrouwen mee, door mijn nek uit te steken en door vrouwen te coachen zich lekker in hun vel en sappig en sexy te voelen. Van simpele oefeningen, tips en huiswerk tot zelf liefde en masturbatie coaching en[de-armouring]  Yoni massages.
Neem eens een kijkje bij mijn aanbod. Zowel individuële sessies als [groeps] workshops op verzoek.

Hoe meer vrouwen lekker in hun vel zitten, hoe beter.

 

 

 

 

 

Tagged with →  
Share →

One Response to Het Perfecte Plaatje

  1. conny says:

    Ik vond je er GEWELDIG uitzien.
    Liefs Conny (53)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *