Oproep voor deelname aan internet TV item voor “Vrouw” van de Telegraaf. De uitzending zal plaatsvinden op VROUW.nl

Opnames zijn vrijdagochtend  aanstaande 29 juli 2016, van 10:00 tot 12:30

cora-passie

 

Wil jij  GRATIS deelnemen aan de workshop “Sletten & Godinnen” van sekscoach Cora Emens, neem dan zo snel mogelijk contact op.

Elke vrouw heeft een innerlijke Slet en een innerlijke Godin. Vaak wordt de één gezien als slecht en de ander als een heilig boontje. Veel vrouwen voelen zich daardoor gevangen in besluiteloosheid over hun rol als vrouw, moeder, dochter, geliefde en vriendin. Zij zijn vaak niet alleen bang voor het oordeel van de man, maar juist ook voor het oordeel van de andere vrouwen in hun leven.
Dit vormt een belemmering om echt vol overgave te kunnen genieten van alles wat wij als vrouw in ons hebben. Zodra er een rem op seksualiteit plaats vindt kom je niet tot je volledige potentieel. Seks is niet alleen heilig of alleen smerig. Beleef seks zonder schuld of schaamte. Een Godinnelijk orgasme begint met totale overgave aan lust.

In deze workshop maken we één geheel van de eeuwige dualiteit waar elke vrouw mee worstelt.

We gaan spelen met zowel de Slet in ons als de Godin.

We brengen de Slet in ons naar buiten met sexy kleding, dans, hoge hakken, spiegels en het gebruik van onze stem en verwoorden van seksuële gevoelens en fantasiën.
En we maken contact met de innerlijke Godin door middel van ademhaling, meditatie, bekkenbodemspier oefeningen, het openen van de chakra’s en kundalini.

De opnames nemen ongeveer 2 uur in beslag. Het is dus een verkorte versie van de totale workshop.

Je helpt hiermee niet alleen jezelf op weg, maar ook de vele vrouwen die dit item zullen bekijken.

Interesse?

Neem dan snel contact op met mij via sekscoach@gmail.com of met Eva e.van.riet@telegraaf.nl

 

Cora Emens is als sekscoach bekend van de TV series “Beter in Bed” en “Spuiten&Slikken” en de “Sex Academy”en haar eigen radioshow “Let’s Talk about Sex” bij Talk-radio. Zij is een pionier en leidde  als eerste in Nederland vrouwen cirkels waarin seksuele zelfontplooiing en masturbatie centraal stonden. Hiermee was zij jarenlang vele malen op nationale en internationale TV.  Haar meest recente workshop die grote bekendheid kreeg in de media is de workshop “Aftrekken” die nu nog met groot succes gegeven wordt.

 

Tagged with →  
Share →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *