Een korte workshop voor jullie samen. Vergroot je inzicht in je seksualiteit en verhoog je intimiteit.

Waarom is de G-spot zo belangrijk?

De G-spot word ook wel ‘de toegangspoort tot diepere liefde en intimiteit’ omdat de orgasmische sensatie er eentje is van lichaams-doordrenkende en ziel-bevredigende gevoelens van liefde. Het G-spot orgasme en vrouwelijke ejaculatie geven vrouwen de emotionele verbintenis waar ze naar verlangen. Voor mannen is het vrouwelijke ejaculaat het bewijs van de liefde en bevrediging die ze zoeken in hun partners. Met deze bevrediging nu binnen bereik – door de G-spot en vrouwelijke ejaculatie – staan we aan het begin van een opwindende nieuwe fase in de evolutie van de vrouwelijke seksualiteit.
Vrouwelijk ejaculatie kan net als mannelijke ejaculatie enorm verschillen in kracht. Het kan variëren van enkele druppeltjes tot een spuitende fontein. In deze korte workshop leer je de verschillende technieken voor stimulatie. Het is echter geen garantie dat de vrouw meteen op deze dag al ejaculeert. Maar met oefening zal dit leiden tot succes.

Wat leer je:

Leer spanningen en opgeslagen oud zeer los te laten.
Krijg inzicht in wat de G-spot is en hoe deze werkt.
Leer de G-spot stimuleren bij je partner.
Leer ontspannen om te kunnen ejaculeren.
Ervaar hoe je samen kunt communiceren tijdens seks.
Leer over de bekkenbodemspieren.
Leer welke vrij technieken en standjes  de G-spot stimuleren.
[ Hier was in de vorige workshop veel vraag naar, uitproberen optioneel]
Hoewel men op wetenschappelijk niveau nog aan het discussiëren is over het bestaan van de G-spot, weten veel vrouwen het zeker: zij bestaat! In deze workshop  wordt je ingewijdt in de ins en outs van de G-spot en de vrouwelijke ejaculatie.
Aan de hand van foto’s en film wordt duidelijk wat de G-spot precies is, hoe deze werkt en hoe deze bij je partner te stimuleren. De vrouwen leren zich volledig te ontspannen, wat  ejaculatie makkelijker maakt.

Tarief:

250,- Euro per stel.

 

Waar: Bij Cora thuis in Harmelen.

Inschrijving: stuur een mail naar sekscoachatgmail.com

 

Reactie van een koppel na de G-spot en vrouwelijke ejaculatie playshop in de “Wet Spot’:
Hoi Cora,ik wilde je nog even laten weten dat we gisteren heel veel plezier hebben gehad bij de heerlijke workshop. ‘t Was fijn om in zo’n relaxte setting met elkaar bezig te zijn, we hebben de hele avond elkaar nog aangekeken met zo’n ‘ze moesten eens weten’-blik ;-). We komen vast nog een keer meedoen bij een andere leuke workshop!