Een Taoïstische Erotische Massage ondergaan.

Een innerlijke reis vanuit de bron: jouw seksuele energie!

 

massagetafelHet verschil tussen een “Tantra massage” en een TEM.

Tantra is een levenswijze die verbinding en verlichting als doel heeft. Tantra is niet specifiek seksueel, hoewel seksualiteit wel tot verbinding en verlichting kan leiden in combinatie met de gehele Tantrische leer. Tantra is in het westen met name bekend geworden door de connectie met seksualiteit en daaruit zijn de Tantrische massages voort gekomen, een term die ik liever niet gebruik. Ik maak gebruik van de term Sensuële Erotische Massage.
Een Sensuële Erotische Massage is zacht, sensueel, erotisch en gericht op het stimuleren van de zintuigen en het openen van het hart. De ademhaling is diep en rustig.

Voor beginners is een Sensuële Erotische Massage aan te raden. Daarvoor kan met uiteraard ook een afspraak met mij maken.

 

 

Wat is een TEM?

TEM is een vorm van algehele erotische lichaamsmassage die onder meer door middel van het stimuleren van Taoistische drukpunten op het lichaam en de geslachstorganen, seksuele energie door het lichaam verspreidt en deze opslaat. Daarbij wordt bewust gebruik gemaakt van specifieke ademhalingstechnieken zoals de Vuurademhaling en de “Big Draw”. Het resultaat is het openen van alle chakra’s en de verbinding tussen het sexualiteit en spiritualiteit.

Beleef seks in een geheel andere staat van opwinding. Met meer ruimte voor voelen en om je seksuele zelf beter te leren kennen. Ruimte ook om je bewust te worden van je [seksuele] identiteit en je verbinding met het AL [God, Godin, Kosmos, Christus, Budha, Nirwana, extase ,spiritualiteit of hoe je het ook maar wil noemen].

Een TEM laadt je op. Bovenal is het heerlijk en bevordert het de algehele gezondheid. Na een TEM ben je energiek of juist heerlijk relaxed, creatief , geïnspireerd en kun je de wereld weer aan.

Voor mannen is de eerste ervaring met TEM te vergelijken met de aller eerste zaadlozing. Een gevoel om nooit meer te vergeten. Het leert je tevens om controle te krijgen over je zaadlozing en lange tijd in een staat van opwinding te verkeren.

Voor vrouwen is onder andere massage van haar Yoni  heerlijk ontspannend en opwindend tegelijkertijd. Eindelijk tijd voor de vrouw zonder de dwingende behoefte van je partner om snel seks te hebben. Dit kan ook toegepast worden voor De-armoring the Vagina, een nieuwe term om oude blokkades in de vagina weg te masseren en los te laten. In combinatie met een TEM is dit zeer ontspannend en tegelijk wordt er zo de ruimte gecreëerd om veel erotische energie te kunnen bevatten, circuleren en opslaan.

massagetafel

Waar:

De massage vindt plaats op een massagetafel bij Cora thuis in Harmelen.

 

Afspraken alleen mogelijk via email: mail naar sekscoach@gmail.com

 

 

 

 

Tarief:

250,- Euro voor 90 minuten. Vooraf dient 50,- Euro of het hele bedrag overgemaakt te worden op mijn bankrekening , of per aangetekende brief opgestuurd te worden. Een andere mogelijkheid is 5 minuten skypen of video bellen. [gratis]

 

Dank je, dank je, Cora, het heeft me zoveel gegeven, aan genieting en inzicht. Misschien heb ik me nog nooit zò vrij gevoeld, zo vrij om te zijn, te stromen, me te laten gaan en over te geven aan al wat is. Ik laat dit niet meer uit mijn leven gaan, dit is zo fantastisch en waardevol, het is een ware viering van het Leven zelf. Goddess.  Een groet uit mijn hart.

 

Geschiedenis van TEM.

Sekscoach Cora Emens was zo’n 30 jaar geleden samen met Annie Spinkle PhD de eerste vrouw op wie TEM werd uitgetest.
TEM was in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen door Joseph Kramer PhD.
Het bleek ook uiterst aangenaam en effectief voor vrouwen.
Annie Sprinkle PhD heeft vervolgens TEM voor vrouwen verder ontwikkeld. En samen hebben zij TEM nog verder uitgewerkt. Nu zijn er workshops over heel de wereld.
Cora Emens heeft met de initiators workshops TEM in Nederland georganiseerd en gegeven en vervolgens is zij ze zelf aan gaan bieden, zowel aan particulieren als aan Tantra-en intimiteitsopleidingen.

Reacties van cliënten:

“Hallo Cora, Alles goed, ik wilde je nog even bedanken voor de massage van vorige week maandag/
Het was een speciale ervaring en heel kort samengevat heb ik mij de hele dag nog energiek gevoeld op een normale manier dan normaal.
Groet, R”

“Dank je, dank je, Cora, het heeft me zoveel gegeven, aan genieting en inzicht. Misschien heb ik me nog nooit zò vrij gevoeld, zo vrij om te zijn, te stromen, me te laten gaan en over te geven aan al wat is. Ik laat dit niet meer uit mijn leven gaan, dit is zo fantastisch en waardevol, het is een ware viering van het Leven zelf. Goddess. Een groet uit mijn hart.”

 
“Dank je wel. Het was zooo fijn! Echt. Het blijft maar golven. Er is essentie aangeraakt, het hart. Dat mijn hart van binnenuit geraakt is. Ik begrijp nu pas dat genomen worden (dat woord kwam steeds in mij op na gisteren) alles te maken heeft met overgave. Dat ze niet op zichzelf staan. Het lijkt zo voor de hand liggend, maar voor mij is dat een openbaring. Dank.”