Een Yoni Massage ondergaan.

Veel vrouwen slaan spanning op in  het bekkengebied en de vagina. Deze vormen uiteindelijk chronische blokkades waardoor de toevoer van bloed naar de vagina wordt geblokkeerd. Ook onze manier van leven met veel zitten, vooral op die heerlijke lounge banken zorgt voor een slechte conditie van de gehele bekkenbodem. Het gevolg is nauwelijks enige seksuele opwinding, te weinig gevoel waardoor seks niet interessant meer is, het niet kunnen bereiken van een orgasme of pijn tijdens of na het vrijen.
Is je bekkenbodem te gespannen maak dan een afspraak voor een speciale Yoni drukpunt- en ontspannings massage. Deze massage duurt ongeveer 1,5 uur. Het doel is een ontspannen staat van opwinding te bereiken. Een orgasme is niet het einddoel, maar kan en mag spontaan gebeuren.

 

Wat is en Yoni Massage.

Een Yoni massage is een massage van de vagina, venusheuvel, liezen, genotslippen, clitoris en inwendig de bekkenbodemspieren en de G-spot. Ik maak daarbij onder andere gebruik van drukpunten om de doorbloeding en de doorstroming van energie te bevorderen. Eventuële blokkades worden weg gemasseerd. Ik leer je ook hoe je bewust gebruik kunt maken van je ademhaling om oud zeer los te laten en om meer genot toe te staan.

Van te voren vraag ik jou of je wilt dat ik mijn kleren aan houd of alleen mijn slipje. De meeste van mijn vrouwelijke cliënten vinden het fijner als ik mijzelf ook bloot geef, terwijl jij misschien liever hebt dat ik mijn kleren aan hou. De keus is helemaal aan jou.
Na afloop geef ik advies hoe toekomstige blokkades te voorkomen en zelf thuis verder te oefenen met het loslaten van spanningen en het zelf weg masseren van blokkades.

Yonimassage_BNN-300x157
Yoni massage bij “Spuiten&Slikken” BNN

Naar aanleiding van het item over de de-armoring Yoni massage door sekscoach Cora Emens bij Spuiten&Slikken.

Bekijk de aflevering. De Yoni massage zit tegen het eind.

 

 

Tarief:

200,- Euro voor 90 minuten.

 

Waar: Bij mij thuis in Harmelen

Maak een afspraak via sekscoach@gmail.com

 

Kies voor een vrouw.

Voor vrouwen is het orgasme niet het eindpunt.Vrouwen kunnen er meerdere achter elkaar hebben in korte tijd. Voor vrouwen gaat het meer om zich totaal over te kunnen geven , eventueel blokkades van minder leuke seksuele ervaringen, die ze opgeslagen heeft in haar Yoni in de vorm van spierstijfheid, geïrriteerde zenuw uiteinden in de clitoris en G-spot [als gevolg van veel te snel toegeven aan seks als ze nog niet opgewonden zijn], los te laten. Dit laatste wordt ook wel “dearmouring the vagina “genoemd.
Een vrouw wil gezien en aangeraakt worden met haar hele wezen. Pas als zij een massage van haar diepste innerlijk krijgt zonder dat deze handgrepen meteen naar een orgasme toewerken en ze als het ware opgejaagd wordt, pas dan kan zij zich echt overgeven en zich laten gaan. En vrouwen voelen dat instinct matig aan van elkaar. Dat is wat de meeste vrouwen die bij mij komen voor een Yoni massage ervaren.

Wil je eerst meer verdiepen lees dan mijn blog over waarom je beter een Yoni massage van een vrouw kunt ondergaan.

 

Reacties van een tevreden cliëntes:


Hallo Cora,

Heel erg bedankt voor je adviezen en tips. Ik zal er zeker mee aan de slag gaan.
Ook wil ik je bedanken voor de fijne ontspannende massage. Het heeft mij goed gedaan!
Het was fijn om je te ontmoeten.
Lieve groet,

Ben wel blij dat ik nu zo ver ben. Nooit verwacht. Maar dankzij jou! Voelt echt goed bij jou. Je stelt mij echt op m’n gemak, en daar is heel wat voor nodig. 🙂 Goede en fijne aanpak heb je. Voelt veilig en vertrouwd, eigenlijk nergens om voor te schamen. Ik kan het iedereen met (en zonder 🙂 “Yoni-problemen” aanraden. Dankjewel!”