TAOIST EROTIC MASSAGE voor paren

Leer samen hoe elkaar een Taoist Erotic Massage [TEM] te geven en te ontvangen.  Ik pas deze vorm van erotische massage ruim 25 jaar toe in mijn praktijk en persoonlijke leven. Ik ben verschillende malen hiermee op TV geweest zoals bij SBS6 en de KRO en “Beter in Bed”

Ik was  samen met Annie Spinkle PhD de eerste vrouw op wie TEM werd uitgetest.
TEM was in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen door
Joseph Kramer PhD .
Het bleek ook uiterst aangenaam en effectief voor vrouwen.
Annie Sprinkle PhD heeft vervolgens TEM voor vrouwen verder ontwikkeld. En samen hebben zij TEM nog verder uitgewerkt. Nu zijn er workshops over heel de wereld.
Ik heb vervolgens hierin met de initiators workshops in Nederland georganiseerd en gegeven.
Ik ben deze workshops op mijn eigen wijze gaan geven in Nederland., zowel aan particulieren als aan Tantra-en intimiteitsopleidingen.

Wil je een TEM aan je partner leren geven en er ook een leren ontvangen dan ben je bij mij dus aan het juiste adres.

Wat is TEM?
TEM is een vorm van algehele erotische lichaamsmassage die o.nder meer door middel van het stimuleren van Taoistische drukpunten op het lichaam en de geslachtorganen, seksuele energie door het lichaam verspreid t en deze opslaat.

Voor mannen is de eerste ervaring met TEM te vergelijken met de aller eerste zaadlozing. Een gevoel om nooit meer te vergeten. Het leert je om controle te krijgen over je zaadlozing en lange tijd in een staat van opwinding te verkeren.
Voor vrouwen is deze massage heerlijk ontspannend en opwindend tegelijkertijd. Eindelijk tjd voor de vrouw zonder de dwingende behoefte van je partner om snel seks te hebben. Beleef seks in een geheel andere staat van opwinding. Met meer ruimte voor voelen, jezelf en je partner leren kennen en verwennen. Ruimte ook om je bewust te worden van je [seksuele] identiteit en je verbinding met het AL [God, Godin, Kosmos, Christus, Budha, Nirwana, extase ,spiritualiteit of hoe je het ook maar wil noemen].

Een TEM laadt je op, zowel de gever als de ontvanger. Na een TEM ben je energiek of juist heerlijk relaxed, creatief , geinspireerd en kan je de wereld weer aan.

Het is ook een manier om in contact te komen met je diepste gevoelens en wensen en om deze leren waar te maken met behulp van je creatieve [in oorsprong seksuele] energie. Bovenal is het heerlijk en bevordert het de algehele gezondheid.

Tarieven:
350 Euro incl. 21% BTW per paar voor maximaal 3 uur voor privé workshops.
Bij sessies die langer zijn loopt dit bedrag evenredig aan de tijd op per half uur.
Alleen op afspraak en alleen voor koppels man/vrouw en vrouw/vrouw.

NIEUW: Nu ook in de avonduren in Cora’s luxe Spa de “Wet Spot”.