Leer de fijne kneepjes om je [gelegenheids] partner te verwennen, te vervoeren tot ongekende hoogtes.

sensual-massage

Wat leer je:

Elkaar een sensuële massage te geven die het hart opent.
Hoe je seksuële energie met je ademhaling te regelen.
Specifieke handgrepen voor het opwekken van seksuële energie.
Genitale reflexologie, de verbinding tussen de organen en specifieke punten op de Penis en op en in de  Yoni.
Taoïstsiche drukpunt technieken op de Penis en de Yoni.
De-armoring de Yoni
Hoe seksuële energie op te wekken, te circuleren en op te slaan.
Vuur ademhaling.
De Big draw.
Technieken voor het bereiken van een totaal lichaams orgasme ofwel vallei orgasme.
Technieken voor het onder controle krijgen van de zaadlzoing.
De verbinding tussen seksualiteit en spiritualiteit ervaren.

 

Het verschil tussen een Tantra massage en een TEM.

Een Tantra massage is zacht, sensueel, erotisch en gericht op het stimuleren van de zintuigen en het openen van het hart. De ademhaling is diep en rustig.
Een TEM is een krachtiger massage met uitgebreide handgrepen voor het opwekken, circuleren en opslaan van seksuele energie met behulp van  vuur ademhaling en de Big Draw. Het resultaat is het openen van alle chakra’s en de verbinding tussen het sexualiteit en spiritualiteit.

 

Wat is TEM?

TEM is een vorm van algehele erotische lichaamsmassage die onder meer door middel van het stimuleren van Taoistische drukpunten op het lichaam en de geslachstorganen, seksuele energie door het lichaam verspreidt en deze opslaat. Beleef seks in een geheel andere staat van opwinding. Met meer ruimte voor voelen en om je seksuele zelf beter te leren kennen. Ruimte ook om je bewust te worden van je [seksuele] identiteit en je verbinding met het AL [God, Godin, Kosmos, Christus, Budha, Nirwana, extase ,spiritualiteit of hoe je het ook maar wil noemen].

Een TEM laadt je op. Bovenal is het heerlijk en bevordert het de algehele gezondheid. Na een TEM ben je energiek of juist heerlijk relaxed, creatief , geïnspireerd en kun je de wereld weer aan.

Voor mannen is de eerste ervaring met TEM te vergelijken met de aller eerste zaadlozing. Een gevoel om nooit meer te vergeten. Het leert je tevens om controle te krijgen over je zaadlozing en lange tijd in een staat van opwinding te verkeren.

Voor vrouwen is deze Yoni massage heerlijk ontspannend en opwindend tegelijkertijd. Eindelijk tijd voor de vrouw zonder de dwingende behoefte van je partner om snel seks te hebben. Dit kan ook toegepast worden voor Dearmoring the Vagina, een nieuwe term om oude blokkades in de vagina weg te masseren en los te laten. In combinatie met een TEM is dit zeer ontspannend en tegelijk wordt er zo de ruimte gecreëerd om veel erotische energie te kunnen bevatten, circuleren en opslaan.

Yonimassage_BNN-300x157Yonimassage bij “Spuiten&Slikken” BNN

Cora geeft Helene een Yoni massage.

Bekijk de aflevering. De Yoni massage zit tegen het eind.

 

 

Geschiedenis van TEM.

Sekscoach Cora Emens was zo’n 30 jaar geleden samen met Annie Spinkle PhD de eerste vrouw op wie TEM werd uitgetest.
TEM was in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen door Joseph Kramer PhD.
Het bleek ook uiterst aangenaam en effectief voor vrouwen.
Annie Sprinkle PhD heeft vervolgens TEM voor vrouwen verder ontwikkeld. En samen hebben zij TEM nog verder uitgewerkt. Nu zijn er workshops over heel de wereld.
Cora Emens heeft met de initiators workshops TEM in Nederland georganiseerd en gegeven en vervolgens is zij ze zelf aan gaan bieden, zowel aan particulieren als aan Tantra-en intimiteitsopleidingen.

Ervaring met massage niet noodzakelijk! Er wordt grotendeels intuitief gemasseerd.

SexAcademy

Sekscoach Cora Emens was met een zeer beknopte uitleg over de Taoïstsiche Erotische  Massage handgrepen bij de Sex Academy op TV.

 

 

 

SEXACADEMY_TEM

Bekijk de reacties van de deelnemers: “het was puur genieten”
Wel is het aan te bevelen om de handgrepen onder begeleiding te leren.

 

 

Hoe te boeken?

Alleen op verzoek! Tijden in overleg. Stel zelf een groep samen [minimaal 6 paren] en regel een ruimte. Bij interesse neem contact op met sekscoachatgmail.com

Investering: 150,- Euro per paar.

Ik heb deze handgrepen persoonlijk geleerd van de originele en meest bekende coaches op dit gebied, Joseph Kramer PhD en Annie Sprinkle Phd, die deze technieken ontwikkeld  en wereldwijd onderwezen  hebben. Ik zelf heb ze ruim 25 jaar in mijn praktijk gebruikt en onderwezen.

Ik kijk er naar uit jullie te mogen inspireren.