Willen jullie elkaar [weer] leren vinden tijdens seks?

Kan jullie [seksuële] relatie wel een make-over gebruiken?

Willen jullie nieuwe technieken leren en ervaren voor meer plezier?

Willen jullie meer liefde, passie en avontuur?

Willen jullie betere communicatie over en tijdens seks?

Willen jullie meer verbinding ervaren tijdens seks?

Zitten jullie met deze of andere vragen over seks?

Willen jullie deskundig advies gebaseerd op ervaring en levenswijsheid?

 

Neem dan contact op voor een coaching sessie.

Sessies duren  gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Tarieven:[contant of ter plekke met mobiel]

Coachingsgesprek met advies en oefeningen met kleren aan: 155,-Euro Privé Workshops: Bekkenbodem coaching: 75,- Euro G-spot en vrouwelijke ejaculatie voor paren: Yoni Massage geven: Penis Massage geven: Taoïstische Erotische Massage workshop: Wederzijdse Erotiche Massage workshop: Orale Lusten workshop voor [gelegenheids] stellen:

 

Sessies bij een sekscoach worden niet vergoed door een ziektekostenverzekering. Door de praktische manier van coachen en zelfwerkzaamheid heb je in de regel minder sessies nodig dan bij een seksuologe.

Willen jullie liever eerst even kennis maken om te zien wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid voor een intake gesprek van 15 minuten via Skype, waarin jullie je vraag kunnen voorleggen. Let wel tijdens deze sessie krijgen jullie nog geen advies, ik laat  weten of  jullie bij mij aan het juiste adres zijn.  De kosten hiervoor bedragen 30,- Euro die van te voren overgemaakt dienen te worden . Dit bedrag wordt afgetrokken van het sessiebedrag als je komt voor een afspraak.