Wil jij meer gevoel tijdens het vrijen?

Wil jij sterkere orgasmes?

Wil jij je de hele dag door sexy en onweerstaanbaar voelen?

Wil je af van pijn bij het vrijen?

Wil je steviger erecties en het langer volhouden?

Wil je weer zeker van jezelf zijn?

Ben je bereid hiervoor dagelijks oefeningen te doen?

Maak  een afspraak en leer oefeningen aan om je bekkenbodem spieren in een goede conditie te brengen. Zowel voor vrouwen als mannen.

Bij veel mensen is de bekkenbodem te gespannen of juist te slap. Te weinig beweging, zittende beroepen en veel stress hebben grote invloed op de bekkenbodem. In beide gevallen leidt dit tot frustraties met seks. Dit kan gaan van weinig tot geen lustgevoel of pijn tijdens of na  het vrijen, het niet kunnen krijgen van een orgasme, te vroege zaadlozing of een te slappe erectie.

Training van je seks spieren.

Een simpele bekkenbodemtraining kan je seksleven weer nieuw leven inblazen, mits je bereid bent dagelijks de aangeleerde oefeningen te doen.
Deze bestaat uit het leren lokaliseren van de spieren, het losmaken van het bekken,  het gebruik van ademhaling, ontspanningsoefening, de lift, intervaltraining. Dit kan ook eventueel via Skype. Deze training heeft ook een gunstig effect op alle organen in je buik en levert meer contrôle over de blaas op en een betere darmwerking.
Een sessie duurt gemiddeld  45  minuten.

Tarief:

75,- Euro

 

Speciaal voor vrouwen: Yoni massage.
Veel vrouwen slaan spanning op in  het bekkengebied en de vagina. Deze vormen uiteindelijk chronische blokkades waardoor de toevoer van bloed naar de vagina wordt geblokkeerd. Het gevolg is nauwelijks enige seksuele opwinding, te weinig gevoel of pijn tijdens of na het vrijen.
Is je bekkenbodem te gespannen maak dan een afspraak voor een speciale Yoni drukpunt- en ontspannings massage. Deze massage duurt ongeveer 1,5 uur. Het doel is een ontspannen staat van opwinding te bereiken. Een orgasme is niet het einddoel, maar kan en mag spontaan gebeuren.
In het april nummer van Cosmopolitan staat een uitgebreid verslag van een dergelijke Yoni massage.
Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.
Tarief: 200,- Euro

Combi coaching voor vrouwen.
Bovenstaand aanbod gecombineerd in één langere coaching sessie van ongeveer 2,5 uur.
Tarief: 250,- Euro